Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet de sina?

 1. Dessa grupper skapade sina egna föreningar, på sikt byggde de sina egna moskéer och grundade sina egna skolor.

  Och betongen skakade i sina grundvalar och alla sträckte de sina armar mot skyn och hoppade på sina fötter och tyckte det var himla käckt med den där tjejen som Bruce drog upp på scen och svängde på höfterna ihop med i arton sekunder, och vad är det för fel med det?

  - Sen kör de sina bilar som vanligt, och sina tvåtaktsgräsklippare.

  Då lägger de sina röster efter valresultatet och sänder sedan sina omröstningar till senatens ordförande som öppnar delstaternas kuvert i närvaro av alla senatorer och kongressledamöter i början av januari.

  Om de därefter misslyckas i sin fotbollskarriär har de sina rötter, sina familjer och sina tidigare liv att falla tillbaka på.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Bruno

  Forntyskt namn med betydelsen blank eller glänsande.

  Mest sökta