/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hemlistisk en synonym till cesur?

Hur används ordet debattmöte?

  1. Universitetet ordnade ett stort debattmöte med ordförandelandet Sveriges statsminister Göran och ytterligare tre statsråd bland de medverkande, andra EU-anhängare och - motståndare inte att förglömma.
  2. Älvstrandsbolaget som fått huvudansvaret för kommunens planering lovade på ett stort debattmöte att det skulle bli en både bredare och öppnare planprocess än den vanliga.
  3. 2004 deltog Krekar och Shabana Rehman på samma debattmöte.
  4. På tisdagkvällen samlads därför boende i trakten till ett kombinerat informationsoch debattmöte.
  5. I Krudttønden deltog bland andra den svenske konstnären Lars Vilks i ett debattmöte.
  6. På tisdagkvällen anordnas på Kalmar högskola ett informations-och debattmöte för studenterna om den tilltänkta sammanslagningen.
  7. Terrorhelgen i den danska huvudstaden började med skottlossning mot kulturlokalen Krudttønden i lördags, där bland Lars Vilks deltog i ett debattmöte.
  8. Två tävlande i taget debatterar, en jury utser en vinnare som går vidare till nästa debattmöte, tills en vinnare kan koras.
  9. Den kontroversielle konstnären Lars Vilks befann sig på en debattmöte om konst och yttrandefrihet i Köpenhamn när gärningsmannen började skjuta mot lokalen.
  10. Efter dödskjutningen vid ett debattmöte i Köpenhamn tillkallade det Judiska samfundet i staden extra personal till synagogan, för att skydda deras medlemmar.
  11. I lördags sköts en man ihjäl i en attack som riktades mot ett debattmöte kring konst och yttrandefriheten som hölls på Krudttönden.
  12. Attentatet inträffade vid kulturhuset " Krudttønden" under ett debattmöte med rubriken Konst, hädelse och yttrandefrihet organiserat av Lars Vilks Komiteen.
  13. Svenska språkets ställning diskuterades vid såväl ett seminarium 2005 som ett debattmöte 2007 ; svenskans ställning i utbildningssystemet avhandlades vid ett seminarium 2008.
  14. Den dramatiska och tragiska helgen i den danska huvudstaden började med skottlossning mot kulturlokalen Krudttønden i lördags, där bland andra konstnären Lars Vilks deltog i ett debattmöte.
  15. Lars Vilks befann sig i helgen på ett debattmöte i Köpenhamn med rubriken ” konst, hädelse och yttrandefrihet ”, som attackerades av den misstänkte terroristen Omar Abdel Hamid El – Hussein.
  16. Den 14 februari gick Omar El-Hussein in i kulturhuset Krudttönden i Köpenhamn, där ett debattmöte med den svenske konstnären Lars Vilks pågick, och sköt ihjäl filmaren Finn Nörgaard.
  17. Efter attacken mot tidningsredaktionen Charlie Hebdo i Paris, och dåden mot en synagoga och ett debattmöte med Lars Vilks i Köpenhamn tidigare i år, har polisen i Västmanland inlett ett säkerhetsarbete med flera judiska och muslimska församlingar i länet.
  18. I kväll är det dags för debattmötet mellan statsminister Göran Persson och moderatledaren Fredrik Reinfeldt.
  19. Konstnären Lars Vilks berättar för SVT att han inte trodde att en attack skulle ske på debattmötet.
  20. Strax efter det att rättegången drog igång presenterade åklagaren Bo Bjerregaard bevis för hur el-Hussein gjort sökningar på debattmötet, som Vilks var med på, dagarna före angreppet.
  21. Strax efter det att rättegången drog i gång presenterade åklagaren Bo Bjerregaard bevis för hur el-Hussein gjort sökningar på debattmötet, som Vilks var med på, dagarna före angreppet.
  22. Nätverket har regelbundet anordnat debattmöten och seminarier.
  23. Bland annat hölls det debattmöten i tingshus runt om i landet.
  24. Geert Wilders vill nu inleda en serie debattmöten för att diskutera innehållet i filmen.
  25. Nätverket har sedan dess anordnat seminarier och debattmöten, och medlemmarna driver webbplatsen tillsammans.
  26. Flaggskeppet i föreningens verksamhet är de så kallade " torsdagsmötena" vilket är offentliga debattmöten ofta med kända profiler i samhällslivet som talare.
  27. Man anordnar undervisning via bl.a. aftonskolor, samt annan bildningsverksamhet genom föredrag, debattmöten, upplevelser m.m. Förbundet består av många lokala avdelningar, fördelade över hela Danmark, som står för aktiviteterna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anna
  Namn som kommer från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2