/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till deficit

Hur upplevde du uppläsningen av deficit?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

deficit i sammansättningar

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet deficit?

  1. d. v. s. ett deficit på 23,12 mill.
  2. Syndromet har också satts i samband med attention deficit hyperactivity disorder (ADHD).
  3. Our trade deficit in goods with the world last year was nearly $800 billion dollars.
  4. För bara ett år sedan fick hon diagnosen ADD (attention deficit disorder) – en form av diagnosen ADHD men utan överaktiviteten.
  5. ADHD (Attention deficit hyperactivity disorder) är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som utmärks av nedsatta exekutiva förmågor, exempelvis bristande förmåga att kontrollera uppmärksamheten och/eller hyperaktivitet.
  6. Men kärnan i Roosevelts nyorientering av den amerikanska ekonomiska politiken innebar först som sist en ny skattepolitik, finansierad genom underbalansering av budgeten (deficit spending), dvs.
  7. Positiva terapeutiska effekter har setts i initiala studier med en mängd olika kognitiva dysfunktioner, däribland Alzheimers sjukdom, åldersassocierad minnesförsämring, schizofreni och attention deficit hyperactivity disorder.
  8. År 1997 utkom Persson (då nybliven statsminister) med en skrift med samma namn, som blev något av en uppgörelse med den tidigare keynsianska konjunkturpolitiken (deficit spending) och 1970-och 1980-talens ekonomisk-politiska " synder".
  9. Försvinner symptomen inom 24 timmar kallas attacken för TIA, om symptomen består mellan 24 och 72 timmar kan den kallas för RIND (reversible ischemic neurologic deficit) och om den är ännu mer långvarig kallas den för slaganfall.
  10. Euproctis deficita är en fjärilsart som beskrevs av Walker 1865.
  11. DAMP är en akronym för deficits in attention, motor control and perception, och är en svensk neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som bland annat innebär koncentrationssvårigheter och nedsatt motorik.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2