Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till dra upp linjerna

Synonymer till dra upp linjerna

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet dra upp linjerna?

 1. Torstensson (C) är en i raden av alla svenska ministrar som träffar EU-parlamentets utskott i veckan för att dra upp linjerna för höstens arbete med Sverige som EU-ordförande.

  De ska även dra upp linjerna för en permanent krisfond.

  Torstensson (C) är en i raden av alla svenska ministrar som träffar EU-parlamentets utskott i veckan för att dra upp linjerna för höstens arbete med Sverige som EU-ordförande.

  Allt ska sedan vara klart för beslut på det ordinarie toppmötet i slutet av mars, då EU-ledarna även ska besluta om att stärka och bredda räddningsfonden, som skapats för att hjälpa euroländer på fallrepet, och att dra upp linjerna för en permanent krisfond.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Patrik

  Engelskt namn som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.

  Patricia

  Femininform av det engelska namnet Patrik, som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.