Synonymer till förflytta sig

/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till förflytta sig

Ur Synonymordboken

Veckans ord

antibarbarus

Betydelser, användning, historik, läs mer...

MATCHAD: adn-000000000000f092
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet förflytta sig?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Den nya sfären, som kallades cyberspace, beskrevs som ett transnationellt datalandskap, till vilken dataoperatören kunde plugga in sig och förflytta sig i.
  2. Det är under lekperioden i april som den söker sig till vatten och kan då nattetid förflytta sig långa sträckor.
  3. Snarare kanske mot det faktum att man kan gå på fackmöte, dricka kaffe, besöka scientologikyrkan, supa sig full, äta sig mätt, få psykisk vård, bli polisförhörd, träna judo, skaffa rastaflätor, se på striptease, köpa skivor, konst, bastuba, filmjölk, uppblåsbar miss World och slutligen en gravsten - utan att förflytta sig från Långgatorna.
  4. De rör sig fort, en svärm kan förflytta sig 130 kilometer på en dag, och när de ger sig på grödorna äter de ungefär lika mycket som de själva väger, cirka två gram.
  5. När det drar ihop sig till vår och höst ska de små varelserna förflytta sig tusentals kilometer tvärs över hela kontinenter vilket kräver flygtid dag som natt.
  6. Brothers in arms skiljer sig från andra spel i genren genom sitt kommando-system och i Earned in blood har man utvecklat AI:n, vilket gör att soldater och motståndare utför eldgivning, flankeringsmanövrar och sätt att förflytta sig på ett sätt som bara förstärker trovärdigheten.
  7. Den är långsam och väderberoende, och vilket håll man än förflyttar sig så ser vinden oftast till att förflytta sig åt motsatt håll.
  8. Den som ändå vill förflytta sig behöver id-kort, magnetkort samt tillstånd och måste underkasta sig ideliga kontroller och förhör.
  9. De flesta kvinnorna har en funktionsnedsättning som gör att de har svårt att fly, förflytta sig snabbt eller orientera sig rumsligt vid en våldssituation.
  10. Det här innebär att medborgare i en medlemsstat har rätt att förflytta sig fritt inom de andra medlemsstaternas territorium och att uppehålla sig där för att söka arbete samt rätt att anta erbjudanden om anställning.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
/1004363/HBSynonymerMPU3
MATCHAD: adn-000000000000f092