/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till i egentlig mening

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet i egentlig mening?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Nu är patienten blott en lever, en lunga, ett hjärta, inte i egentlig mening du, säger han och tycker att så oändligt mycket lidande kan besparas patienten om patienten-i samråd med en förtrogen läkare-själv får bestämma sitt slut.
  2. De är inte poliser i egentlig mening men kan användas för bevakning av bland annat militärobjekt och inom totalförsvaret.
  3. Det aktuella huset är inte i egentlig mening ett handikapphus.
  4. Det är inte lätt att i egentlig mening hitta en beskrivbar mening eller logik med den inbördes ordningen.
  5. Kanske beror det på att de inte i egentlig mening är privata utan snarare bärs av en underliggande genans, en modigt betvingad klyfta mellan känslan av det smärtsamma och det pockande behovet att måla det smärtsamma.
  6. Dessa kategorier blir välmående men i egentlig mening inte rika.
  7. Det som var läsvärt var i egentlig mening inte science fiction, utan snarare en sorts mörkare framtidsskildring, dock lyckligt förskonad från strålpistoler och slemmiga kosmosklumpar.
  8. Tearle är egentligen en total politisk oskuld, inte i egentlig mening rasist, utan bara olidligt pedantisk; han lever abstrakt i en omvärld som till hans moraliska bestörtning visar sig vara ohyggligt konkret, oberäknelig och i frihetens ögonblick närmast karnevalisk i sin mänskliga och sociala oordning.
  9. Åklagarna saknar sekreterarstöd i egentlig mening och får därför utföra åtskilliga uppgifter som med fördel skulle kunna skötas av personal med väsentligt lägre lön.
  10. Båda blocken företräder i första hand medelinkomsttagarna, inget av dem företräder i egentlig mening de svaga i samhället.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2