/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till inför domstolen

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet inför domstolen?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Han betecknas av polisen som en udda person och inför domstolen hävdade han på nytt att han inte hade en aning om att det fanns sovande barn i huset, då han vid 2-tiden på natten satte eld i en container invid daghemmet Sömntutans entré på Vallåsområdet.
  2. - Det vet vi inte men det är knappast troligt att kommissionen skulle dra Sverige inför domstolen för att ha tillämpat alltför stor öppenhet, svarar en högt uppsatt källa i EU-kommissionen på GP:s fråga.
  3. Även han och den 33-årige mannen som stod inför domstolen på eftermiddagen blev häktade, på sannolika skäl misstänkta för mord.
  4. Den kommer att läggas fram inför domstolen vid en eventuell häktningsförhandling.
  5. Avgörande för hur ett miljöbrott slutligen bedöms inför domstolen är kvaliteten på utredningen, som till största delen är beroende av polisens arbete.
  6. Om en mördad kvinnas barn, make och föräldrar framträder inför domstolen och kräver att mördaren inte får sitt straff tidsbestämt, så påverkar det naturligtvis domstolen.
  7. Det är EU-kommissionen som dragit Sverige inför domstolen och nu fått rätt.Enligt domstolen är det "ostridigt att nödvändiga åtgärder för införlivandet av direktivet i den svenska rättsordningen inte har vidtagits vid utgången av den tidsfrist som fastställts".
  8. Bonden vädjade inför domstolen och sade att den högljudda tuppen var den ende han har kvar sedan grannars klagomål fått honom att göra sig av med fyra andra.
  9. De påstås ha ljugit inför domstolen - och gjort det på uppdrag av en huvudåtalad.
  10. Hela samtalet har spelats upp inför domstolen och det visade att polisen tidigt fick information om vilken flyktbilen var och en god beskrivning av gärningsmännen.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2