Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet infalla samtidigt?

 1. Samtalet sker på ett hotell i Stockholm några veckor före biografpremiären, beräknad att infalla samtidigt som Johannas första barns ankomst till världen.

  Vi återgick i stället till ordningen, på var sitt håll, till det årliga Lisebergsbesöket med baaaarnen – det som brukar infalla samtidigt med det årliga tandläkarbesöket och som den yngre generationen verkar tycka är lika roligt, men med den skillnaden att tandläkarbesöket garanterar en vinst i form av en liten leksak.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Bruno

  Forntyskt namn med betydelsen blank eller glänsande.

  Mest sökta