/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till inget annat

Diskussioner i vårt forum

Nyordlistan 2021 - vilka ord saknas?

Ställ din egen fråga

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är kinablomma en synonym till teros?

Hur används ordet inget annat?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Männen hade inget emot den ordningen, även om de visste att barnen lade på dem ökade bekymmer och kvinnorna hade inget annat att göra än att ta emot männen och sedan föda.
  2. De inblandade poliserna påstår ingen annat heller, men enligt deras väl samstämmiga uppgifter utövade de inget annat våld än vad som står i regelboken.
  3. Den drakmask hon skapat med hjälp av tidningspapper, hönsnät, gips och annat material liknar inget annat av konstföremålen.
  4. Normalt sett om inget gåvobrev finns kan föräldrarna använda barnens pengar till barnens uppehälle och utbildning tills barnen blivit myndiga och när barnen fyller 18 år bestämmer de själva över hur pengarna ska användas om inget annat bestämts i ett gåvobrev.
  5. En halvtimme tidigare har jag ringt till receptionen som meddelat att de inget kan göra, puben stänger inte förrän klockan ett och tyvärr har de inget annat rum att erbjuda än ett "mycket, och då menar jag verkligen mycket litet rökrum nere i källaren mot gården".
  6. Ett motto är "ta inget mer än foton, lämna inget annat än fotavtryck".
  7. De har inget annat att ta sig före än att skydda sig mot kylan: ingen kälke, inga skidor, ingen skidlift, inget skidspår, Så här efter vinter-OS med dess jäkt och upphetsade röster verkar tystnaden avsigkommen.
  8. Det är inget ohederligt i det - tvärtom är det ur ett demokratiskt perspektiv inget annat än ansvarstagande, särskilt som alliansens möjligheter att i sak påverka innehållet i socialdemokraternas utkast i praktiken var obefintliga.
  9. Aranäs spelar sin avgörande match om en allsvensk plats på lördag och inget annat.
  10. Bakom bokhyllorna gömmer sig inget annat än väggarna; under sängen inget annat än dammråttor och i hallen fixas all förvaring med hjälp av ett enormt antikt klädskåp i ek komplett med spegeldörrar.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord