Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till inspirerande upplevelse

Synonymer till inspirerande upplevelse

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet inspirerande upplevelse?

 1. Detta var kanske inte den inspirerande upplevelse de så väl behövde efter alla motgångar, men man tycktes i alla fall ha bestämt sig för att uppvisa enighet och obruten stridsmoral.

  Det är en nämligen alltid en inspirerande upplevelse att vistas en hel dag bland människor som vågar (eller måste) tro på sina mer eller mindre realistiska affärsidéer.

  Han säger sig vara mycket svampintresserad, och plockade och torkade sina fynd och åt därefter upp 250 stycken på en gång, i hopp om att få en inspirerande upplevelse.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.