/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till intrasslad

Hur upplevde du uppläsningen av intrasslad?

eller

Liknande ord till intrasslad

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet intrasslad?

  1. Men pensionsbranschen är sedan många år intrasslad i ett system som upplevs som krångligt och snårigt av kunderna.
  2. Hennes bröst hävde sig bara mycket svagt när hon andades och den ena lilla handen var intrasslad i det långa gyllenblonda håret.
  3. Han blir intrasslad i ett familjedrama och tvingas ge sig ut för att vara hennes man.
  4. Hela hans administration är intrasslad i lögnerna om massförstörelsevapnen och löftena om den snabba segern att det är svårt att se hur Rumsfeld skall petas utan att också andra samtidigt faller.
  5. En av föreställningens höjdpunkter är en duo som börjar med en kvinnlig dansare intrasslad i sin egen dräkt.
  6. Man hade utan vidare kunnat sätta en intrasslad undulat i händerna på henne.
  7. - Jag stod på bra för att inte riskera bli intrasslad och bryta en stav.
  8. Älgen låg intrasslad i mitträcket i södergående riktning.
  9. Tanken slog mig efteråt att jag kunde fått den intrasslad i skidan eller staven.
  10. Många ser sig inte som kriminella, men under lång tid så blir man intrasslad.
  11. En ny politiker som inte vara intrasslad i regeringskoalitionen i Berlin verkade attraktiv för flera väljare.
  12. Eftersom kusken var intrasslad i ett rep från flygplanet tvingades Le Bris landa på vagnen igen.
  13. Därefter har den dykt upp år efter år tills denna sommar då några fiskare hittade sköldpaddan död, intrasslad i fiskelinor, uppger VLT.
  14. Om Big Bang som skapade vårt multiversum skapade ett ensemble av multiversum, skulle vågfunktionen av ensemblen vara intrasslad i denna mening.
  15. Smith blir intrasslad in en komplex politisk konspiration då han hjälper en gravid kvinna förlösa sitt barn, samtidigt som de blir jagade av lönnmördare.
  16. Anrika Le Monde rapporterar att ” Institutionen som utser Nobelpriset i litteratur är i kris – intrasslad i interna splittringar efter sina kopplingar till kulturprofilen, en framträdande kulturell gestalt i Sverige, anklagad för sexuella övergrepp ”.
  17. Resterna av ballongen påträffades intrasslad i ett träd vid en genomfartsled i utkanten av Västberlin, medan Freudenbergs kropp upptäcktes några timmar senare på en bakgård flera kvarter bort.
  18. Tyvärr går saker inte alls som Flora hade planerat utan hon blir istället intrasslad i diverse förvecklingar bland annat i något av en stöldhärva -samt inte minst så blir hon förälskad i den misstänkte tjuven...
  19. Isadora dog, när hennes långa scarf blev intrasslad i ekrarna i ett av hjulen på hennes nya Amilcar (som hon hade givit smeknamnet " Bugatti", vilket gör att det ofta omnämns att detta var en Bugatti) sportbil.
  20. Stenen låg nära en liten kulle som reste sig ovan sumpmarken och var intrasslad i rotsystemet till en 30-40 år gammal poppel Enligt ett flertal vittnen var flera av trädets rötter tillplattade och satt hårt runt stenen.
  21. Buzykins konflikrädsla och oförmåga att säga nej, rädd för att såra dem i hans närhet, gör sig påmind i relationen till alla omkring honom och i de ständiga försöken att vara alla till lags finner han sig snart intrasslad i ett nät av bortförklaringar.
  22. Segelbåten hade problem med motorn och dessutom intrasslade segel.
  23. Övriga satt fast, liggande på varandra och intrasslade i säkerhetsbältena.
  24. Ibland återfinns den som " deformerade trattar", intrasslade i gräs.
  25. En kvinna som kom till platsen ungefär samtidigt hade larmat polisen om den intrasslade bocken.
  26. I det så kallade kryptorummet ligger högar av inaktuella kartor intrasslade i sladdarna från gamla bakelittelefoner.
  27. Runbanden bildar tre rundlar i pyramidform innan de övergår i två intrasslade och ormlika rundjur.
  28. Cirka 10.000 nät förloras i Östersjön varje år och runt 450 ton nät är intrasslade i tusentals skeppsvrak.
  29. Varje år tappar fiskare omkring 10.000 nät i Östersjön och många av dem är intrasslade i skeppsvrak på havets botten.
  30. Men då var förutsättningen att man lyckades skapa tre så kallade ” intrasslade ” likadana ljuspartiklar som kunde byta plats med varandra.
  31. Enligt en lex Maria-anmälan låg patienten ” med nacken över benet på sängbordet och benen kvar i sängen, intrasslade i lakanet ”.
  32. Sommaren 1836 råkade en grupp på fem fiskare få sina nät intrasslade i delar av Mary Rose skrov som stack upp från havsbotten.
  33. Kajor strider genom att kasta sig mot varandra med fötterna före och brottas med fötterna intrasslade i varandra samtidigt som de hackar varandra med näbben.
  34. Figurens urskiljbara kroppsdelar bildas av intrasslade konformade och cylindriska formelement, vilka är fästade samman på ett sätt som antyder en rytm och att figuren är i rörelse.
  35. Med egen hand utskrev han 1662 – 65 års landsböcker för Örebro län, framlade plan och instruktion för ett särskilt kammarverk för Amiralitetet, ordnade Amiralitetskrigsmanskassan, så att denna, som, då von Otter övertog densamma, var nästan förstörd, vid hans avträdande hade ett fruktbart kapital av 300 000 daler silvermynt, samt uppgjorde den intrasslade likvidationen av flera miljoner mellan kronan och kammarrådet Gripenstierna med mera.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Hur böjs intrasslad?

adjektiv
positiv en intrasslad
ett intrasslat
den|det|de intrasslade
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.

Dagens namnsdag 2022-07-04

 • Ulrika
  Femininform av det tyska namnet Ulrik som betyder godsherre eller makt genom ärvd egendom.
 • Ulla
  Kortform av det tyska namnet Ulrika som i sin tur är en femininform av det tyska namnet Ulrik: godsherre, makt genom ärvd egendom.
 • Besläktade namn: Rika, Ulrike

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2