Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till intresserad av kyrkan

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet intresserad av kyrkan?

 1. - Jag har alltid varit intresserad av kyrkan och aktiv inom gudstjänstlivet, förklarar han.

  Det är unga som inte är intresserade av kyrkan och dess politik, men det finns också unga som vill rösta för demokratins skull.

  -Det är inte så att människor inte är intresserade av kyrkan utan vad det handlar om är att våra former i dag är väldigt stela.

  Cunningham anländer och meddelar att tio ivriga ugandier är intresserade av kyrkan, men fortfarande stött av Price avvisande är han ovillig att släppa tillbaka sin missionspartner igen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Eskil

  Nordiskt namn som är sammansatt av betydelseelementen gud och kittel (hjälm).

  Besläktade namn: Esko

  Mest sökta