Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till ivrigt intresserad

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet ivrigt intresserad?

 1. Hon skriver: "Att jag är så ivrigt intresserad av modellskåpens och böckernas framtida placering, kanske beror på att jag för att kunna åstadkomma och skaffa fram dem, fått lägga rätt mycket av mig själv och mina möjligheter i skapandet av dem."

  Peel, som var ivrigt intresserad av kapplöpningar, råkade i ekonomiskt trångmål och sålde 1871 faderns dyrbara tavelsamling till National Gallery.

  d ' Astorga uppehöll sig bland annat i Palermo, Wien, London och Lissabon, ivrigt intresserad av musiklivet och flitigt verksam som kompositör.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Anneli

  Tysk variant av namn som Anne-Louise och Anna, från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

  Annika

  Tysk diminutivform av namnet Anna: lilla Anna. Kommer från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

  Besläktade namn: Annelie