/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till komma i åtnjutande av

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är hålrum en synonym till vakuol?

Hur används ordet komma i åtnjutande av?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Förmodligen kan vi räkna med att redare kommer att tidigarelägga beställningar av nya fartyg för att komma i åtnjutande av nuvarande subventioner.
  2. Medlemsantalet krymper och åtskilliga ansluter sig till vår och andra pensionärsorganisationer för att komma i åtnjutande av billigare grupplivs-, olycksfalls- och hemförsäkring.
  3. De flesta av oss är nog ganska villiga att kränka äganderätten, det vill säga betala skatt, och det inte bara för att själva komma i åtnjutande av vissa tjänster utan också för att andra skall göra det.
  4. Och när nu julen står för dörren, en av årets verkligt stora högtider, vore en önskan att vi alla skall få komma i åtnjutande av den värme, stämning och samhörighet, som helgen vill skänka oss, att ha ett hem, en lägenhet, ja, överhuvudtaget någonstans att känna sig hemma.
  5. För att komma i åtnjutande av föreningskassans förmåner krävs att medlemmen har sjökaptensexamen och har fyllt fyrtiofem år.
  6. - I den mån vi behöver komma i åtnjutande av deras mark och vi kommer att göra boendet omöjligt för dem kommer vi att stå för kostnaderna.
  7. Visst skall Hindås, Rävlanda och Hällingsjö komma i åtnjutande av kommunala skattepengar, och om man räknar den totala tilldelningen / capita (invånarantal) så får de östra delarna faktiskt (Rävlanda, Hindås, Hällingsjö) mer än de västra (Mölnlycke, Landvetter, Härryda) av skattemedlen, men de skall gå till ansvarsområden som åligger komunen exempelvis vård, skola och omsorg, inte till underhåll av vägar som är statens ansvar.
  8. Det man vill ha besked om är varför sjöfolket inte får komma i åtnjutande av det nya jobbavdraget.
  9. Det kan ju heller knappast vara rättvist att välbeställda personer köper sig kontrakt svart för att komma i åtnjutande av ett attraktivt boende där hyran är subventionerad av familjer, ofta med små inkomster i våra förorter, för det är faktiskt så det är i dag!
  10. Det var väl rätt att reglerna för utfärdande av p-tillstånd för så kallade miljöbilar (borde heta miljöbättre), sågs över då staden blev igenkorkad av dessa bilar, vilka av de flesta köptes just för att komma i åtnjutande av p-förmånerna och det ekonomiska incitamentet.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Veckans korsord

Lös och skicka in din lösning online. Tävla mot andra.

Gör krysset nu

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord