/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till kunna identifiera

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är ovarsam en synonym till brysk?

Hur används ordet kunna identifiera?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. När pojken upptäcker att han är för liten för att kunna tillfredsställa sina manliga erövrarfantasier gentemot mamman gör han den klassiska oidipala rundturen - han lägger över sitt ideal på pappan, gör honom till den beundrade manliga modellen för att istället kunna identifiera sig med honom, så småningom kunna bli som han, det vill säga bli som mammans älskare och därmed hoppas kunna ersätta
  2. Alla som besöker riksdagen måste kunna identifiera sig.
  3. - Med handflatorna ska man kunna identifiera föremål endast med hjälp av känseln, och de måste därför använda sig av de snabba nervbanorna, säger han.
  4. Men forskarna tror att man i en nära framtid kommer att kunna identifiera högriskkvinnor med denna genmutation och därmed kunna förebygga många falla av bröstcancer och äggstockscancer.
  5. För väljare som dels bör kunna ta ställning till konkreta handlingsprogram när de röstar, dels behöver kunna identifiera en ideologisk hållning för att kunna förutse hur deras röster nyttjas i olika frågor i EU-parlamentet är den blandningen allt annat än tydlig.
  6. - En del av förvaltningarna framhåller att utöver behovet av skydd det också finns behov av enhetlig klädsel för att kunna identifiera personal inom respektive förvaltning / bolag, skrev stadskansliet.
  7. Hylsorna maskerades för att deltagarna inte skulle kunna identifiera märkena, men det var ändå tillräckligt mycket kvar på hylsan för att de skulle kunna bedöma förpackningen.
  8. Förutom teoretiska kunskaper ska en skicklig sommelier kunna identifiera ett vin, hon ska veta vilken mat det passar ihop med och inte nog med det: man ska kunna hantera både sprit och cigarrer också.
  9. - När vi utreder en fortkörning handlar det för oss om att kunna identifiera förarens ansikte med hjälp av körkort eller pass.
  10. Att människor måste kunna identifiera sig med vad de ser.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord