/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till lika bra

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet lika bra?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Han är känd som en bra tränare, men det är inte säkert att en sådan blir lika bra minister, lika lite som att en duktig minister blir en bra tränare.
  2. Om jag skjuter lika bra som i de åtta cupsegrarna är jag med i toppstriden, även om jag inte alls är lika bra förberedd som inför fjolårets VM i Holmenkollen.
  3. Tror du inte du kan bygga lika bra hus, laga lika god mat, träffa lika snygga tjejer / killar som kompisen?
  4. - Tänk på dem som inte har det lika bra som du själv så att de kan få det lika bra, löd hennes uppmaning när hon tackade för utmärkelsen.
  5. - Det skulle mycket väl kunna vara en tjej, men just i det här fallet tror jag det är svårt att hitta en kvinna som är lika bra i tv, lika spontan, lika målmedveten och som dessutom har den här starka kopplingen till föreningslivet.
  6. Någonstans där borde kommunen ha förstått att upplevelsen är det viktiga - och att upplevelsen fungerar lika bra, och ger lika bra kultstatus, på ett övergivet varvsområde på Hisingen som en gyttjig äng utanför Roskilde eller Hultsfred.
  7. Då kan det här bli lika bra som på pappret, och lika bra som den entusiastiska publiken trots allt att tycker det är.
  8. - Jag kommer säkert en häst som är lika bra, men jag kommer aldrig att hitta en häst som är lika bra under så lång tid.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2