Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet mellanparti?

 1. Den massiva öppningen gjorde också att det blev ett ganska saggigt mellanparti innan den lika självklara hitparaden på slutet.

  Dessa avsnitt bestod av en tredelad ramstruktur av intro, mellanparti och outro, som utspelade sig hemma hos Daniel och Kaninen.

  Men Maze gjorde ett bra mellanparti och PH hade bara tio hundradelar kvar efter sista mellantiden och det blev spännande in i det sista.

  Anja kom efter i banans mellanparti, men åkte mycket snabbt i slutdelen och skar mållinjen på exakt samma tid som Nadja Kamer från Schweitz.

  Till sin politiska uppfattning var Hasselrot moderat, och sökte 1920 förgäves skapa ett nytt politiskt mellanparti med skriften Centerns syften (1920).

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  David

  Hebreiskt namn med betydelsen älskad.

  Salomon

  Grekisk variant av det hebreiska namnet Salomo med betydelsen välgång eller frid.

  Besläktade namn: Davida

  Mest sökta

   Hur böjs mellanparti?

   substantiv
   singularplural
   obestämd formbestämd formobestämd formbestämd form
   nominativett mellanpartimellanpartietmellanpartiermellanpartierna
   genitivett mellanpartismellanpartietsmellanpartiersmellanpartiernas