/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till sålänge

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet sålänge?

  1. Det är än sålänge oklart hur handgranaten hamnat där.
  2. – Vi har tagit beslutet att göra ett mindre bad sålänge.
  3. Han spelar sålänge han håller, säger Henrik Sjöstrand som är pressansvarig i klubben.
  4. Någon dags försening kan vi leva med, sålänge inten skadar sig är vi nöjda, säger Erik Lundgren.
  5. Projektet håller än sålänge tidplanen och i början av oktober ska allt stå klart lagom till bandysäsongen.
  6. – Vi har inte fått någon skarp återkoppling på det utan det har mest handlat om ett informationsutbyte än sålänge.
  7. Men sanningen är att sålänge transporterna sker inom EU har svenska myndigheterna ingen koll alls på vart hästarna tar vägen.
  8. Än sålänge har varken den ökade närvaron eller den pågående utredningen gett något resultat i form av spår eller gripanden.
  9. ” Vi kommer att hålla öppet en nattverksamhet sålänge ingen annan gör det ” säger Christopher som var med under kvällens manifestation.
  10. Det finns än sålänge bara uppskattningar och det ligger på runt 200 miljoner kronor idag, men det är ganska osäkra siffror, säger Langendoen.
  11. Än sålänge har hösten bara börjat men eleverna på Stureskolan har redan reflekterat mycket över varför klimat är ett viktigt ämne i skolan.
  12. Ett arbete har pågått med att hitta en ny inomhusarena i regionen som kan inhysa det utrymmeskrävande arrangemanget, men än sålänge utan framgång.
  13. – Vi har ännu inte en ny organisation för det företaget, det är bara jag som är utsedd till vd än sålänge, säger han.
  14. – Bilarna åker och fyller på vatten där, det går än sålänge, men det är klart att om något går sönder kan det bli jobbigt.
  15. – Jag ser inga problem med att de transporterar brukarna med egen personal sålänge de inte tar betalt för det, säger Markus Edsbagge, vid Transportstyrelsen.
  16. Objekten på heapen existerar sålänge det finns en referens till dem, antingen direkt eller indirekt via en graf av objekt.
  17. – Han känner sig kanske lite ensam, sålänge han inte råkar äta något olämpligt så tror jag att han kan leva väldigt länge, säger Matilda Gustafsson.
  18. Men man får ta det dag för dag och tänk att sålänge hon är pigg och frisk så får man vara glad för det, säger Linda Blomqvist.
  19. Men än sålänge så är det flest mammor som vabbar, så även i Uppsala län där 61 procent av de som tog ut föräldrapenning från Försäkringskassan var kvinnor och 39 procent män.
  20. Några krigshandlingar utfördes sålänge Sverige var närvarande på kontinenten men efter att Sverige dragit tillbaka alla sina trupper så hamnar kriget mellan Sverige och Sachsen i en dvala.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-16

 • Brynolf
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen brynja och ulv.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt