Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet skickligt arbete?

 1. Genom ett skickligt arbete från fastighetsägaren ges här förutsättningar för näringsliv samtidigt som gamla byggnader kan bevaras.

  Wirwach gifte sig således knappast rikt, men genom hårt och skickligt arbete skapade han en god ekonomi.

  Lambertz fann dock brottsutredningarna vara ” ett i allt väsentligt skickligt arbete ” och domarna ” i det stora hela mycket gedigna och välmotiverade ”.

  Haglund betonar att språkkonsulten ” utfört ett mycket skickligt arbete ” men uppger samtidigt att konsulten inte längre har några uppdrag för Företagsuniversitetet.

  – Det är ett otroligt skickligt arbete av räddningstjänsten där man i ett relativt tidigt skede fick kontroll på branden, säger Stefan Löfven.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Aina

  Finskt namn som betyder den enda.

  Aino

  Finskt namn som betyder den enda.

  Besläktade namn: Aini

  Mest sökta