/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till slapphänt

Hur upplevde du uppläsningen av slapphänt?

eller
/1004363/HBSynonymerMobilMid

slapphänt är sammansatt av

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet slapphänt?

  1. Skälet till att myndigheterna tidigare gått ganska slapphänt åt Wall Street för dess felaktigheter är till viss del resursbrist samt svängdörren mellan Wall Street och Washington DC.
  2. Den amerikanska regeringen har vid upprepade tillfällen beskyllts för att vara för slapphänt mot de firmor som agerade felaktigt under finanskrisen.
  3. Men samtidigt som polisen agerar kraftfullt mot kriminella nätverk är reaktionen slapphänt mot gäng som maskerar sin utpressning som facklig aktivitet.
  4. En slapphänt hantering leder till att vårt främsta vapen mot infektioner förlorar i skärpa.
  5. Det värsta som kan hända oss göteborgare är en slapphänt hantering av ekonomin.
  6. Men gödslingen är oftast slapphänt och slösaktig.
  7. Sölvesborgs kommun får kritik av länsstyrelsen för slapphänt alkoholservering på rockfestival.
  8. Tre av fem finländare anser att invandrarpolitiken är alltför slapphänt, visar en färsk enkät.
  9. Nu riktar länsveterinären skarp kritik mot Ridsportsförbundet för att vara för slapphänt med hygienen.
  10. I dag är spelreglerna och respekten för fyrverkerier mer slapphänt både bland konsumenter och försäljare.
  11. Kvinnan kände sig slapphänt i ena armen sedan några dagar när hon kontaktade vårdcentralen i Västerås för vård.
  12. Men det är inte första gången som polisen i Västerbotten får kritik för att vara för slapphänt i miljöbrottsärenden.
  13. Alvendal kritiserar kommunledningen för att vara antingen aningslös eller slapphänt gentemot gängbildningar och därför vill hon ha ett möte med kommunledningen.
  14. MacArthurs kampanj skedde delvis i amerikansk press där han kritiserade Truman för att vara för slapphänt gentemot kommunisterna.
  15. Det blev klart att Brandys arbetsrelation med Benny Medina inte fungerade och att han, enligt uppgift, skötte sångerskans affärer slapphänt.
  16. Polisen har fått kritik för att vara slapphänt, justitieministern har ändrat lagar för att komma åt nätbovarna och medierna har lyft problemen om och om igen.
  17. Bergkvist tycker att politiken varit för slapphänt i hanteringen av det nya avtalet som tillåter TV4 att ta bort de lokala redaktionerna och de regionala sändningarna.
  18. Den sekulära oppositionen har kritiserat det moderat islamistiska Ennahda som styr landet i koalition med två sekulära partier, för att vara alltför slapphänt i att få fatt på de skyldiga.
  19. Luleåförsvaret agerade också slapphänt då Möller först tog pucken från backen Janne Sandström, enkelt passerade Dean Kukan och sedan fick två chanser att överlista Johan Gustafsson i Luleåkassen med en backhand.
  20. Medan yngre män upplever att polisen överkontrollerar och trakasserar dem, upplever vissa andra boende, framför allt äldre, att polisen är för slapphänt mot de kriminella och inte klarar upp grova våldsbrott.
  21. Efter ett attentat i juli i staden Suruç med minst 32 döda, som troligen utfördes av terrorgruppen IS, anklagade PKK den turkiska regimen för att ha varit för slapphänt mot IS.
  22. Medan bandets föregående problem med droger och alkohol verkade vara under kontroll, blev Rose ofta irriterad på slapphänt säkerhet kring konserterna, ljudproblem, och bootleging under konserterna.
  23. Han kritiserar de stora satsningarna på förtidspension, sjukförsäkring och a-kassa och menar att man genom att lägga för stora resurser på bidragssystemen tappar kontrollen på utgifter och får en slapphänt finanspolitik.
  24. – Anders Borg skötte statsfinanserna väldigt bra under den ekonomiska krisen 2008-2009 men under den här mandatperioden har han blivit mer slapphänt, sade Socialdemokraternas ekonomispolitiska talesperson Magdalena Andersson när hon mötte finansministern.
  25. Vi har för små krav och är slapphänta.
  26. – Kritiken att vi varit slapphänta stämmer helt enkelt inte.
  27. Kritiken mot den slapphänta hanteringen av permissionen och rymningen fick politiska efterverkningar.
  28. Politikerna är för slapphänta, menar Leif Johansson från Luleå som inte gillar det nya förslaget.
  29. Försäkringskassan kritiseras nu för att vara för slapphänta med att följa upp de som beviljats assistansersättning.
  30. Greenpeace anser att certifierarna som ska kontrollera att avverkningarna sköts på rätt sätt är för slapphänta och tillåtande.
  31. Det handlar också om att politikerna i euro-länderna varit för slapphänta med att kontrollera att reglerna efterföljts.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-16

 • Brynolf
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen brynja och ulv.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs slapphänt?

adjektiv
positiv en slapphänt
ett slapphänt
den|det|de slapphänta
komparativ en|ett|den|det|de slapphäntare
superlativ är slapphäntast
den|det|de slapphäntaste
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt