/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till sluta använda

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet sluta använda?

  1. Det första steget var att sluta använda kokain.
  2. Antingen får vi sluta använda träfasader eller också får färgen bli effektivare.
  3. - Förra årets p-pillerdebatt om blodproppsrisken fick många att sluta använda p-piller, trots att flertalet saknade kända riskfaktorer för blodpropp.
  4. Vi måste satsa allt på att driva förundersökningar med barn på ett mer professionellt sätt, genom att använda experter som förhör barn och att sluta använda dessa sedvanliga förhörsrum som så många barn känner en sån skräck för.
  5. Idén till Aeroseum kläcktes 1998, då man från försvarsmaktens högkvarter i Stockholm ville sluta använda bergrummen, fylla dem med sand och svetsa igen portarna.
  6. Man inser hur svårt det måste vara för ungdomar att sluta använda könsord när man själv inte kan sluta säga "gubbjävel".
  7. - Vi får sluta använda digitala hjälpmedel och återgå till den gamla tekniken med analoga kameror.
  8. Den grupp av läkare som nu slår larm tycker att samtliga operationsavdelningar borde sluta använda latexprodukter, åtminstone till patienter som redan har någon form av allergi.
  9. - Den kenyanska regeringen måste klart och tydligt, och snabbt, också beordra polisen att sluta använda dödliga vapen mot demonstranterna, fortsatte Gagnon.
  10. Det var först i slutet som han förstod att det var stöldgods och då bad han om att få tillbaka sin nyckel och att de skulle sluta använda hans garage.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-09

 • Roland
  Tyskt namn som består av betydelseelementen ära och land: ärans land eller landets ära.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2