Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till sluta använda

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet sluta använda?

 1. Det första steget var att sluta använda kokain.

  Antingen får vi sluta använda träfasader eller också får färgen bli effektivare.

  - Förra årets p-pillerdebatt om blodproppsrisken fick många att sluta använda p-piller, trots att flertalet saknade kända riskfaktorer för blodpropp.

  Vi måste satsa allt på att driva förundersökningar med barn på ett mer professionellt sätt, genom att använda experter som förhör barn och att sluta använda dessa sedvanliga förhörsrum som så många barn känner en sån skräck för.

  Idén till Aeroseum kläcktes 1998, då man från försvarsmaktens högkvarter i Stockholm ville sluta använda bergrummen, fylla dem med sand och svetsa igen portarna.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.