/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Visar resultat för snaggad, menade du snagga?

Synonymer till snaggad

/1004363/HBSynonymerMobilMid

snaggad i sammansättningar

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet snaggad?

  1. Den andra var storväxt och snaggad.
  2. De står inte ut med att se ett framgångsrikt Turkiet, säger kunden med den snaggade mustaschen.
  3. Bajenspelarna kom till match med snaggade skallar för att visa sympati med lagkamraten Olle Johannesson som inlett cellgiftsbehandling mot sin cancer den här veckan.
  4. De blir snaggade och får träffa sitt befäl, den hårdföre plutonchefen Hartman (spelad av R. Lee Ermey), vars arbete är att utbilda soldater för det pågående Vietnamkriget.
  5. Swingpjattens motpol var nalensnajdaren som gärna syntes på Nalen på Regeringsgatan i Stockholm och som kändes igen på den smalbrättade hatten och med denna avlyft, på det snaggade håret.
  6. Hon fick sitt smeknamn Granuaile (den snaggade) efter att hon enligt legenden en gång ha klippt av sig håret för att få följa med på sin fars skepp, sedan han sagt att hennes långa hår skulle fastna i seglen.
  7. Kim Jong-Il var känd för den kortklippta snaggade frisyr som kallades " Speed Battle Cut" när han först fick sin position under 1980-talets början, även om han senare bytte till den kortsidade bouffant som hans far Kim Il-Sung favoriserade.
  8. Svarta (eller ” färgade ”) i USA hade ingen eller ytterst undertryckt position i samhället vid denna tid, rasismen var utbredd och för en tidningsman i ett kollektiv av vita var Herrimans tillbakadragenhet och tystlåtenhet om sin bakgrund, hans snaggade hår och hatt (” för att dölja krullet ” lär han ha sagt i ett obevakat ögonblick), uppenbarligen ett sätt att bibehålla sin uppnådda position i samhället.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-19

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt