/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till springande punkt

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet springande punkt?

  1. Hovrättens springande punkt för att fria var att transaktionen kunde antas sakna betydelse för allmänhetens förtroende för aktiemarknaden.
  2. En springande punkt innan de amerikanska konkurrensmyndigheterna gav klartecken för sammanslagningen av de två bolagen var företagets dominerande ställning på e-postmarknaden.
  3. En springande punkt är att den åtalade ute vid Parkervallen, där bilen tömdes på 8,6 miljoner kronor, säger sig ha larmat med en knapp från slussrummet i bilen.
  4. Att komma åt dessa så kallade förmedlingsföretag är en springande punkt om vi vill säkra likvärdiga arbetsvillkor för alla på svensk arbetsmarknad - utlänningar som svenskar.
  5. - En springande punkt är om intäkterna för färjan kan ökas genom att taxan även för persontrafiken förändras.
  6. Annars är just förbättringar i järnvägsinfrastrukturen en springande punkt i den aktuella studien.
  7. Eftersom en springande punkt i Koenigseggaffären var striden om rättigheter mellan GM och Baic, är väl knappast Baic aktuella längre?
  8. Ekonomin är en springande punkt.
  9. En springande punkt är om helikoptrar skulle använts tidigare.
  10. Det är den springande punkt som skiljer Landskronas och Helsingborgs/Helsingörs försllag.
  11. Vårdplatserna är något som både politiker, chefer och Arbetsmiljöverket ser som en springande punkt.
  12. Rapporten tar upp att Sveriges allt starkare ekonomiska förbindelse med Kina kan vara en springande punkt.
  13. Detta har också varit en springande punkt i kritiken mot planeringen av Förbifart Stockholm.
  14. Reaktorn var en springande punkt i förhandlingarna om Irans kärntekniska program och de ekonomiska sanktionerna mot landet.
  15. En springande punkt för varje företag och organisation är alltså att ha den kompetens som erfordras för verksamheten.
  16. En springande punkt i åtalet var om kyrkan var att betrakta som näringsverksamhet, vilket ställer krav på att den inte får innebära diskriminering.
  17. – Det finns ingen springande punkt egentligen, det har varit svårare och svårare för varje år för många festivaler runt om i Sverige de senaste åren.
  18. En springande punkt i den fällande domen var ett brev Litwinczuk försökte få hemsmugglat till hustrun i Polen, där han ber henne sopa igen alla spår efter smugglingsresan.
  19. Att kunna navigera farkosten var inte bara en utmaning för besättningen, en springande punkt för om man skulle kunna genomföra uppdraget var att hinna skriva datorprogram för att navigera farkosten.
  20. – Vi är ute och kör själva med landslagen för juniorer och U23, det är ett sätt att komma ut, men samtidigt skulle ett svenskt proffslag verkligen öka tävlingsfrekvensen, det är en springande punkt, säger Jonas Ljungblad, och berättar att ett ännu hemligt projekt är igång och söker finansiärer för att kunna registrera ett svenskt proffslag senare i höst.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Osvald
  Engelskt namn som består av betydelseelementen guld och härskare.
 • Evald
  Tyskt namn som består av betydelseelementen lag och härskare: rättsvårdare.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2