/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ställa sig in

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet ställa sig in?

  1. Det gäller ju att ställa sig in hos dom unga väljarna nu.
  2. Goda kontakter, som grund för lärande, är viktigt mellan lärare och elever, utan att läraren för den skull vilket en mycket upprörd mamma insinuerar, försöker ställa sig in hos eleverna.
  3. - En annan oönskad effekt är att det skapas ett magnetfält i huvet på mottagaren som gör att han vill ställa sig in hos alla han pratar med.
  4. En elev som lägger ner kraft på att ställa sig in hos läraren kommer att ha högre betyg.
  5. För att på ett "ohederligt" sätt försöka ställa sig in hos den som bestämmer är nämligen det största etikettsbrott du kan begå på en svensk arbetsplats i kontorsmiljö.
  6. Det verkar snarast som att de mår sämre av att man försöker ställa sig in hos dem.
  7. För att ställa sig in hos muslimska och kristna grupper lovade Blair under valrörelsen 2005 en lag mot yttranden eller beteenden som syftar till att väcka "hat" mot troende.
  8. Skåningarna kan ställa sig in på ett riktigt vårlikt sportlov.
  9. Nu tvingas hon ställa sig in en allt längre jobbkö.
  10. – Nej det gör jag inte, det är bättre att ställa sig in på det.
  11. Jag tror att hon var sig själv och inte försökte ställa sig in, säger Bodil Tingsby.
  12. Valet fördöms av exilpolitiker, som hävdar att Lukasjenko enbart släpper in oppositionen för att ställa sig in hos väst.
  13. – Jag tycker inte att hon har gjort fel alls, hon är löpare, varför ska hon behöva ställa sig in hos oss?
  14. Man får ställa sig in på att fostra spelare för att sälja utomlands och försöka vinna titeln i Sverige, säger hon.
  15. Hitler var inte glad, och han litade inte längre på Jugoslaviens proklameringar och försök att ställa sig in.
  16. Medias roll och uppdrag i ett demokratiskt samhälle är inte att ställa sig in i landshövdingens hyllningskör och göra reklam för det landshövdingen tycker är viktigt.
  17. För att få tag på pengar till köpet försöker Nils-Erik ställa sig in hos Matildas förmögne 92-årige farbror Sten-Henrik.
  18. Schmidt kommer närmst från ett försäsongsläger med Houston Dash i amerikanska högstaligan men får nu alltså ställa sig in på seriestart mot Kristianstad den 28:e juni.
  19. – Socialdemokraterna försöker ställa sig in hos alla utan att ta ansvar och Alliansen lägger bara fram förslag som de vet att de kan få stöd för, säger Roger Hedlund.
  20. De hävdar att president Aleksandr Lukasjenko öppnar för oppositionen enbart för att ställa sig in hos väst för att irritera Ryssland och tvinga Moskva till eftergifter för att upprätthålla banden.
  21. Devjatajev planerade att fly, och lyckades ställa sig in hos en tysk pilot så att han fick se hur en Heinkel He 111 klargjordes för start.
  22. Andra anledningar till erkännandet kan vara dåligt samvete och en vilja att lägga brottet bakom sig, eller en önskan att ge ett bra intryck och ställa sig in hos kriminalvårdspersonalen, menar Åsgård.
  23. – Lite kan man ställa sig in på hur det kommer att bli, men det kommer att hända grejer som inte går att förutspå också, så man måste improvisera ganska mycket, säger Charlie.
  24. Någon, berättar brevet, håller på att ställa sig in hos deras rika och svårt sjuka tant, Laura Welman, som Elinor och Roddy väntar ett stort arv från.
  25. Puyi nämner i sin självbiografi att hon var loj och bortskämd och sysselsatte sig med meningslösheter och främst var intresserad av att ställa sig in hos honom.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt