/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stå och stampa

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stå och stampa?

  1. Alltså riskerar han att stå och stampa på samma fläck som han gjort de sista åren.
  2. Nokia halverar tillväxtprognosen och världsmarknaden för mobiltelefoner förutspås stå och stampa på samma nivå som i fjol.
  3. Penn gör rollen övertygande, men tvingas stå och stampa på samma plats i två timmar och tretton minuter, vilket blir tröttande både för honom och publiken.
  4. Bäst trivs de ovana kandidaterna när pressuppbådet fått stå och stampa och vänta.
  5. Då skulle vi komma framåt och inte stå och stampa på samma ställe.
  6. Dance dance revolution Introducerade dansmattan till de svenska hemmen och gjorde det legitimt för vuxna män att stå och stampa sent på natten.
  7. Otåligt brukade han stå och stampa i tamburen som ett litet barn, i väntan på sina presenter.
  8. Ett besök till Ullared kräver dock oftast planering, och Lucia har en tendens att helt plötsligt stå och stampa i farstun.
  9. Vi vill inte stå och stampa som ett lag som blir fyra-femma.
  10. Samtidigt tror finansministern att ekonomin i Europa kommer att stå och stampa ännu en tid framöver.
  11. Frankrike och Tyskland har motsatt sig vapenleveranser, men säger samtidigt att förhandlingar inte kan stå och stampa ” i all oändlighet ”.
  12. Och i den rika världen har en stor grupp människor sett sin inkomster stå och stampa samtidigt som de rika drar ifrån alltmer.
  13. Den kan bara göras när musikkåren befinner sig på marsch, men den bör stå och stampa på stället när manövern genomförs.
  14. Men det var inte en bångstyrig killing som skulle stå och stampa under granen, utan en gåva till organisationens välgörenhetsprojekt, där bland annat getter kommer fattiga kvinnor till godo.
  15. Singeltjejen Isabella har fyllt 30 år och medan hennes kompisar har tjusiga karriärer, gifter sig och skaffar barn verkar hennes liv stå och stampa på samma ställe.
  16. 70 procent av all välståndsökning i USA de senaste 20 åren har tillfallit den allra rikaste procenten, medan flertalet amerikaner fått se sina inkomster stå och stampa eller till och med falla.
  17. Det har tagit tid att läka men vi har pratat och gått igenom vad som hände och kom till en punkt där var tvugna att bestämma oss för om vi skulle fortsätta stå och stampa eller gå framåt.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt