/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stor spegel

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stor spegel?

  1. Han tar av sig hatten för sig själv framför en stor spegel i vars bild han drunknar.
  2. Han ursäktar den som en "folly" (ett lättsinnigt byggnadsverk utan större praktisk funktion), något som understryks av en illusionsskapande målning i en alkov på ena kortsidan och en stor spegel på motsatta väggen.
  3. Utanför kontoret i Pristina för vakten in en stor spegel under bilen för att kontrollera att ingen bomb har placerats där, innan han tillåts kör in på området.
  4. Interiör: Fem krokar plus galghängare, pall, väldigt stor spegel med lysrör vid sidorna, plus vridspegel.
  5. Senare dyker Norman upp i en stor spegel och försöker övertala Harry att hämnas.
  6. Mannen slog sönder hela lägenheten och hämtade en stor spegel som han slog i sängen där hon tidigare legat.
  7. Demosthenes lät bygga sig ett underjordiskt rum med en stor spegel där han dagligen övade sin röst.
  8. Solteleskopet Daniel K. Inouye (DKIST) har en fyra meter stor spegel, vilket ger en dubbelt så hög upplösning som det näst bästa solteleskopet har.
  9. Om de kommer till vårt område slår vi dem och ringer polisen, berättar Rasbari medan hon dansar framför en stor spegel tillsammans med de andra.
  10. Med hjälp av en stor spegel reflekteras den friska sidans rörelser, vilket skapar en visuell illusion av att båda armarna eller benen fungerar som de ska.
  11. Medan hovet och infantinnan roar sig i trädgården, stapplar dvärgen genom tornrummet och råkar riva ned ett tungt draperi, som avtäcker en stor spegel.
  12. När de första verserna börjar gör sig Carey i ordning framför en stor spegel, hon sätter på sig skor, örhängen och betraktar sin förlovningsring.
  13. Klubben har sina lokaler i en helt vanlig källare i ett hyreshus där har de byggt ett fint dansgolv med en stor spegel och en speciell yta för ungdomar som vill lära sig att boxas.
  14. År 2013 presenterade Museum of Modern Art en utställning kallad Art in Translation: Selfie, The 20/20 Experience, vid vilken besökare fick utnyttja en digitalkamera för att fotografera sig själv i en stor spegel.
  15. Han var konstintresserat och tog hand om en del värdefulla inredningsdetaljer när Gustavianska operahuset revs på 1890-talet, bland annat matsalens plafondmålning ” Aurora omgiven av kupidoner ” och en stor spegel som han placerade i salongen.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt