/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till sväva på målet

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet sväva på målet?

  1. Där behövde inte utfrågarna pressa honom; folkpartiet har ju redan klargjort sitt program och Westerberg brukar inte sväva på målet ens när det gäller obehagliga sanningar.
  2. - Vi vill allmänt dra in Ryssland i en västlig integration utan att för den delen inte sväva på målet när vi talar om Tjetjenien och pressfrihet, framhåller Eliasson.
  3. Det är viktigt att inte sväva på målet om avsikten.
  4. Därför börjar forskarna sväva på målet om hur miljövänlig bränslecellen egentligen är, men biltillverkarna fortsätter att ösa ut den ena miljarden efter den andra för att utveckla bränslecellbilen.
  5. Egendomsskattekommitténs egendomliga förslag har fått finansministern att sväva på målet på ett ytterst olyckligt sätt.
  6. För de demokratiska kandidaterna är det omöjligt att sväva på målet i det här läget.
  7. Visserligen uttalar sig Reinfeldt om Stockholms innerstad, men det blev inte mer rätt för det att sväva på målet om den blandade staden.
  8. säger Daniel Klint utan att sväva på målet.
  9. Och plötsligt har Kerry börjat sväva på målet.
  10. al-Assad ska bort säger USA, men det intressanta är att man börjat sväva på målet.
  11. Den amerikanska presidenten Donald Trump har förbjudit amerikanska företag att sälja komponenter till Huawei, men sedan verkat sväva på målet.
  12. – Det gäller för dem att inte sväva på målet det minsta när det gäller sammanhållningen och enigheten, säger Henrik Ekengren Oscarsson.
  13. Så länge partiledaren fortsätter att sväva på målet om förhållningssättet till Sverigedemokraterna spelar det ingen roll om ledaren är en Anna Kinberg Batra eller en Ulf Kristersson.
  14. Han gör det i ett läge där USA – utrikesminister John Kerry – har börjat sväva på målet och vad vi kan förstå inte längre kräver att al-Assad ska avgå direkt.
  15. Och statsmakterna har den senaste tiden svävat på målet.
  16. Ryssland har flera gånger svävat på målet och kommit med krav för att inställa sig.
  17. Ryssland har flera gånger svävat på målet och kommit med krav för att inställa sig vid mötet.
  18. Franciskus föregångare Benedictus XVI har dock svävat på målet i frågan och talat för idéerna om intelligent design (ID).
  19. Europeiska myndigheter, politiker och medier har flera gånger svävat på målet när det gällt att fördöma kvinnoförtryck i den muslimska befolkningen.
  20. För USA ska han bort genast, även om utrikesminister John Kerry ibland har svävat på målet och antytt att under något kort tid under övergångsstyret skulle al-Assad kunna få vara kvar.
  21. Regionrådet och ordföranden i trafik-och samhällsplaneringsnämnden i Östergötland är mer svävande på målet när det gäller partiets roll för landsbygdsborna i Östergötland.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt