/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till syrekrävande

Hur upplevde du uppläsningen av syrekrävande?

eller
/1004363/HBSynonymerMobilMid

syrekrävande är sammansatt av

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet syrekrävande?

  1. Dessutom hade pålarna murknat när de kommit över grundvattenytan och blivit utsatta för de syrekrävande processer som trä ruttnar av.
  2. Därmed skulle heller inget syrekrävande vatten kunna bildas.
  3. I den nedre delen av våtmarken sker denitrifikation med hjälp av mindre syrekrävande bakterier och mer stillastående vatten.
  4. Den övre delen av våtmarken ska gynna nitrifikation, en syrekrävande bakterieprocess som gynnas av att dammarna omväxlande fylls och töms.
  5. -Det handlar om syrekrävande organiskt material som påverkar syrehalten i Åresjön när det kommer ut dit, säger Catharina Ekelund på länsstyrelsen till SVT Mittnytt.
  6. Substansen verkar genom att förhindra ansamling av de cytotoxiska resterna efter betaoxidation av fettsyror i hjärt-och kärlsystemet samt genom att förhindra denna process som är mycket syrekrävande.
  7. Peter Krause spelar familjefadern Adam som gör allt för att bevara lyckan i sin kärnfamilj, men drömvärlden blir ansatt från alla håll, av beskedet att hans åttaårige son har aspergers syndrom, av hans systers skilsmässa, och av hans syrekrävande fars ständiga närvaro.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt