/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till teckentolkning

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet teckentolkning?

  1. Även övriga kanaler kunde gärna vara litet generösare med teckentolkning av olika program, men nu är inte ens alla svenska filmer textade: - Jag har ett l5-årigt barnbarn, Helena, som är dövt.
  2. Att inte ge alla möjligheten till teckentolkning är en klar brist.
  3. Om du hade svårt att komma in på högskolan till följd av dina betyg kan du tänka dig hur det känns att inte komma in till följd av dammiga mattor, nekad teckentolkning och av bristen på anpassade studentbostäder
  4. Ett försöksprojekt om teckentolkning via mobiltelefoni ska ges förnyade resurser - ett förslag som ska stärka funktionshindrades position.
  5. Med tanke på att avgiften för TV drabbar så väl hörande som gravt hörselskadade och döva så är flitig textning och teckentolkning ett självklart rättvisekrav.
  6. Det är samiska, meänkieli, finska, romani chib, syn-och teckentolkning samt textning på svenska.
  7. På modevisningen kommer det att finnas storbildskärm med bland annat teckentolkning och hörselslinga så att all ska kunna vara med.
  8. Sedan skrev han i statusfältet att: Anna Stenson som hade teckentolkning på sammanträdena, tämligen obehindrat hade talat i mobiltelefonen i mataffären.
  9. ” Såg just vår nyvalda fullmäktigeledamot från Miljöpartiet, som har teckentolkning på sammanträdena pga. hörselskada, tämligen obehindrat prata i mobiltelefon i mataffären ”.
  10. Nätet bestod av en landstäckande multiplexer (mux), kallad digi-tv, som sände tre tv-kanaler (DR1, DR2 och TV 2) samt en ström med teckentolkning.
  11. Camilla gör teckentolkningen som en del av sitt specialarbete.
  12. Mannen som fejkade teckentolkningen vid minneshögtiden för Mandela jagas i Sydafrika.
  13. För fjärde året sänds julkalendern även tolkad till teckenspråk på webben, och inspelningarna av teckentolkningen görs här i Örebro.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Sven
  Nordiskt namn som betyder yngling, även väpnare och tjänare under medeltiden.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2