/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till tidigare skede

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet tidigare skede?

  1. - I ett tidigare skede fingerades arbetsbrist och mannen sades upp från sin tjänst.
  2. Länsstyrelsens sociala enhet påpekar att socialtjänsten har möjlighet att hjälpa enskilda och familjer i ett tidigare skede och att man bör använda sig av den möjligheten.
  3. Att i ett tidigare skede identifiera olika intressen och sakägare för att redan i programskedet sätta sig ner tillsammans och diskutera det tilltänkta projektet.
  4. Antingen skickar det fåtal kvinnliga kockar som finns i landet inte in något bidrag eller också faller de ifrån i ett tidigare skede av tävlingen.
  5. Hultsfred var i ett tidigare skede påtänkt för en platsundersökning.
  6. - I och med att vi får ärendena i ett tidigare skede så har vi också bättre förutsättningar att kunna säkra bevisning.
  7. - Om vi i ett tidigare skede hade vetat att kvinnor inte skulle tillåtas på läktarna i ett visst land hade vi inte åkt dit och spelat om vi inte måste.
  8. - Du har ju kontakt med din mamma i dag, hade man kunnat förhindra att du blev omhändertagen i ett tidigare skede tror du?
  9. - Det borde finnas en bättre dialog mellan Högskoleverket och universitet och högskolor i ett tidigare skede om de kriterier som används i utvärderingarna, säger han.
  10. För att i ett tidigare skede kunna påbörja klassificering av nya droger bör Polismyndigheter, Tullverket och Socialstyrelsen kunna köpa nya misstänkta preparat från internetmarknaden för att analysera substansen innan större utbredning skett.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-19

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt