/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till toppteam

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet toppteam?

  1. Brittiska medier är på plats med sina toppteam och varje aspekt analyseras varje dag i timmar och spaltmeter.
  2. – Är det inget toppteam så känns det inte så jättelockande.
  3. Du måste köra för ett toppteam för att kunna vinna.
  4. – Jag tror rent formmässigt så har vi goda chanser för formen liknar många andra toppteam.
  5. Han sitter i ett toppteam, han var på väg mot en succé förra året, säger han.
  6. Han tvingades dock avsluta sin formelbilskarriär efter 2004, då pengarna inte räckte till för platser i toppteam.
  7. Det var första gången Davison fick köra i ett erkänt toppteam, och han slutade tvåa i mästerskapet bakom Jamie Whincup.
  8. De flesta av CART:s toppteam och förare hade flyttat till säsongen 2003, och Tracy kom att bli ett av CART:s stora affischnamn.
  9. Efter ett mellanår med inhopp i både MotoGP och Brittiska Superbike, kontrakterades han på heltid av Ducati och deras toppteam Airwaves i den brittiska serien.
  10. Alsup blev årets rookie i CART 1979, och blev sedan tvåa i mästerskapet 1981 med Penske Racing, vilket var hans enda säsong i ett toppteam.
  11. Stjärnskottet som vann junior-VM i fjol får nu chansen i ett internationellt toppteam, M-Sport, uppbackad med en Ford Fiesta som är utrustad med en starkare motor och ett bättre chassigrepp.
  12. Under 1971 års säsong hade Sverige två förare i toppteam i formel 1, men det stod snart klart att Peterson var dem av de bägge som hade bästa förutsättningarna att lyckas.
  13. Sedan fick han chansen att tävla i CART med mindre team under ett antal år, och även om han inte vann några race kunde han ta några skalper efter att de flesta toppteam lämnat för IndyCar.
  14. Martin avslutade från början sin fulltidskarriär efter 2006, men körde med vissa framgångar på deltid under ett par år efteråt, innan han överraskande skrev på för Hendrick Motorsports för 2009, vilket gjorde honom till den äldste föraren i ett toppteam vid tidpunkten.
  15. Tutusaus motsvarade inledningsvis inte resultatskraven för en förare i toppteamet.
  16. Tack vare Tecate fick han ändå kontrakt med toppteamet Patrick Racing för 1998.
  17. Säsongen 2011 gick Zarco till toppteamet Ajo Motorsport där han körde en Derbi.
  18. Beskedet kommer överraskande då Rosenqvist setts som en arvtagare till femfaldige vinnaren Scott Dixon i det anrika toppteamet.
  19. EKS tappade fabriksstödet från Audi vilket signalerar om att helgens VM-deltävling kan vara den sista för det svenska toppteamet.
  20. När den nye chefen som kom in i december valde att byta ut delar av toppteamet valde några att gå, han.
  21. 2007 körde Piscopo i F3 Euroseries, men lyckades inget vidare, trots att han körde för det erkända toppteamet Mücke Motorsport.
  22. Han gjorde samma år debut i NASCAR Winston Cup, och han körde de kommande tre säsongerna för toppteamet Hendrick Motorsports.
  23. 20-åringen från Kumla som kör för brittiska toppteamet Isport International och coachas av Kenny Bräck, kom till Istanbul med stora förhoppningar om en bra placering på griden.
  24. Vid 30 års ålder hade Dana fått en körning med toppteamet Rahal Letterman Racing, och hade kvalat in som nia till debuttävlingen för teamet.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt