/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till trots allt

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet trots allt?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Trots spektakulära miljoninvesteringar, trots ett hängivet publikstöd, trots det kontroversiella tränarbytet under hösten, trots tre av fyra avslutande matcherna på hemmaplan, trots allt detta är de rödgröna grabbarna favoriter nu avsågade.
  2. Det finns, det stramare anslaget till trots, en spretighet i ton och stil som då och då kan störa, men lika typisk som denna är för Küchen, lika igenkännbar är hennes förmåga att trots allt få oss att förstå hur hennes upplevelse av strukturen, av det att allt hänger samman, ser ut.
  3. Truismerna som låter som djupsinnigheter är trots allt ibland ganska platta och den bygdenationella estetik som man luras in i är trots allt ganska underlig.
  4. Trots alla tydliga uttryck och nationella symboler, trots sin ärorika historia - trots allt som format ett av jordens mest beundrade folk - så undrar engelsmännen var arvet från fäderna har blivit av.
  5. Trots trängseln, köerna till allt, den dåliga snabbmaten, det omöjliga i att sätta sig om man inte nöjer sig med att sjunka ner mitt på asfalten och villigt låta sig trampas ner - trots allt så är vi många från hela världen som återkommer år efter år.
  6. Jag försöker få det till att det trots allt handlade om mod, ett kurage som gjorde att vår lagkapten trots missen åkte upp ett par pinnhål på omdömesstegen.
  7. - Trots att inte många upplever att de har mer i plånboken i år så har de flesta trots allt fått både inkomstförstärkning och skattesänkningar.
  8. Trots oförståelsen och det dåliga eller ointresserade bemötandet i skolan, vården, arbetsförmedlingen och Försäkringskassan - det är hennes egen förtjänst att allt trots allt är så bra som det är.
  9. Sylvia upprätthåller envist länge en syn på att hon själv trots allt fortfarande är normal, till skillnad från de nya männi­skor hon lär känna, trots allt fler tecken på att majoriteten av befolkningen nog faktiskt inte skulle betrakta henne som normal längre.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2