Synonymer till varje månad

/34854081/HBSynonymerPanorama
/34854081/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till varje månad

Ur Synonymordboken
/34854081/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet varje månad?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Varje dag ökar världens folkmängd med så många som finns i Uppsala, varje vecka med långt fler än så många som finns inom Stockholm med förorter, varje månad med nästan lika många som Sveriges befolkning och varje år med ungefär lika många som finns i Tyskland, Österrike och Schweiz tillsammans, för att nu göra grova jämförelser.
  2. En viss procentsats i förhållande till individens lön sätts varje månad eller varje år in på ett konto, som individen själv får disponera.
  3. Ett nytt färskt CMYK-TV sänds kl 19 första fredagen i varje månad och repriseras sedan övriga fredagar i samma månad.
  4. - Det är inte varje dag, varje månad eller varje århundrade som en fabriksarbetare väljs till president i det här landet, sade den forne arbetaren och fackföreningsledaren.
  5. Varje månad på det nya året är illustrerad med en vacker naturbild av olika halländska fotografer och för varje månad ges också ett tips om hur man som enskild individ kan bidra till att de regionala miljömålen uppfylls.
  6. De sitter tre veckor varje månad i Bryssel på väldigt stora och fina anläggningar, och en vecka varje månad (i tio månader per år) sitter de i lika fina lokaler i en fransk stad som heter Strasbourg.
  7. Flera tusen kronor drogs varje månad: På kvinnans lön drogs tre-fyra tusen kronor per månad för de skulder fästmannen skaffat.
  8. Lunchmenyerna ändras varje månad medan kvällsmenyerna ändras varannan månad.
  9. För den bilist som pendlar genom Tingstadstunneln eller den planerade Marieholmstunneln varje dag skulle det handla om avgifter varje månad på mellan 220 kronor (22 arbetsdagar x 5 kr / passage x två passager / dag) och 440 kronor (om varje passage kostar tio kronor).
  10. Enligt polisen rullar den olagliga taxitrafiken från onsdag till söndag varje vecka, vilket innebär att den omsätter flera miljoner kronor varje månad i Göteborg.
/34854081/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/34854081/HBSynonymerMPU1
/34854081/HBSynonymerMPU2
/34854081/HBSynonymerMPU3
MATCHAD: adn-000000000000f092

Webbplatsen synonymer.se sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.