Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet återupprättande?

 1. Islamisterna har nu drivits tillbaka och dagens val ses som avgörande för återupprättande av demokrati och stabilitet i det krisdrabbade landet.

  Valet ses som avgörande för återupprättande av demokrati och stabilitet i det krisdrabbade landet efter kollapsen i fjol.

  Det skulle gagna det svenska systemet för insamling och återvinning av returpapper mer än ett återupprättande av Pressreturs monopol.

  Crawford pläderar för yrkesutbildningens återupprättande och generellt för hantverket som något som var och en bör grunna över.

  Den är ett återupprättande av tilltron till scenkonsten i ett läge när den bara används till att ge människor absolution.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Paulina

  Latinsk femininform av namnet Paulus med betydelsen den lilla.

  Paula

  Femininform av det latinska namnet Paulus med betydelsen den lilla.

  Besläktade namn: Pauline, Paulinus

  Mest sökta