Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till absorberad av

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet absorberad av?

 1. Amitabha blev fullkomligt absorberad av vajrayana, och utgör även en av de fem dhyanibuddhorna.

  Yukawa förutsade även elektroninfångning, där en elektron i K-skalet kan bli absorberad av kärnan.

  Generellt, den aktiva substansen (som acetylsalicylsyra) kan inte lätt bli tillförd och absorberad av kroppen utan behövs ges i någon lämplig form.

  Hon skildrar den danska konstnären Bertha Wegmann (1847-1926) som helt absorberad av sitt arbete vid staffliet, i deras gemensamma ateljé och hem i München.

  Den 5 juni hade dess centrum flyttas upp till Atlantprovinserna innan den blev absorberad av en större extratropisk cyklon den 5 juni på gränsen mellan Maine och Québec.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är sinnesslö en bra synonym till ordet kretin?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Torun

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet älska: Tors älskling.

  Torsten

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet sten: Tors sten. Möjliga betydelser är åskvigg och hårdför.

  Mest sökta