Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet aldrig sviktande?

 1. Fylld av tävlingsinstinkt och ett aldrig sviktande intresse för att stötta sina medmänniskor inviterade hon en grupp medpatienter från medicinska rehabiliteringskliniken för drygt ett år sedan.

  Thor följer hela befrielseprocessen mycket övertygande och smärtsamt, med aldrig sviktande känslomässig inlevelse och massor av vältaliga smådetaljer.

  Med sin stora repertoarkännedom i förening med aldrig sviktande gehör och stilkänsla samt ständigt gott humör bidrog hon verksamt till ensemblens utveckling.

  De kom också på grund av den vänskap och den tacksamhet de kände inför hennes aldrig sviktande engagemang.

  Absolut hederlig och uppriktig, intresserad och nyfiken på allt nytt, och med en aldrig sviktande optimism och en gyllene humor.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Adolf

  Tyskt namn som består av betydelseelementen ädel och varg.

  Alice

  Engelsk och fransk variant av det tyska namnet Adelheid vilket betyder ädel stam.

  Besläktade namn: Adolfina, Alef, Alicia

  Mest sökta