Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till allt under kontroll

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet allt under kontroll?

 1. - Innan man går ut och uppmanar friska kvinnor att ta östrogen som skydd mot hjärt-kärlsjukdomar måste stora studier göras, där man har allt under kontroll och där alla typer av kvinnor är med.

  Schuvar till ledning i första kurvan, fick hård press, såg ut att ha allt under kontroll på upploppet men passerad på mållinjen.

  Dorte verkade ha allt under kontroll och tycktes få den start hon ville ha.

  Lascaux andrapar utvändigt i första kurvan, forcerade till ledning efter 600 m, såg ut att ha allt under kontroll sista biten men blev attackerad på upploppet och höll undan med en säker halv längd.

  Hade allt under kontroll och vann säkert även om försprånget minskade sista biten.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.