/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till auktionsförrättare

Hur upplevde du uppläsningen av auktionsförrättare?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

auktionsförrättare är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet auktionsförrättare?

  1. Vill man försäkra sig om att det är det ska man hålla sig till seriösa auktionsförrättare och fråga om det är ett sammanhållet hem som säljs.
  2. Arthur Pettit hade varit auktionsförrättare och fastighetsagent och hon ansåg att olyckan delvis berodde på att deras våning låg ovanför hans kontor.
  3. Framför en auktionsförrättare av modell Loket eller någon annan och studerar dem som bjuder över med spänning och kanske förtret.
  4. Nätauktionerna har tagit över mycket av verksamheten och Jonas Wass konstaterar att auktionsförrättare är ett yrke på utdöende.
  5. Det finns ingen anledning att det bara ska finnas en enda auktionsförrättare på en enda plats i landet.
  6. – Jag tycker att kilopriset blev bra, säger Henrik Johansson, nöjd auktionsförrättare.
  7. Det är Värmländska Akademien som håller auktion, med Håkan Hagegård som auktionsförrättare.
  8. Inget vet, säger auktionsförrättare Sven-Erik Sjölund i Ilsbo, om utsikterna inför sommaren.
  9. – Jag tycker att kilopriset blev bra, säger Henrik Johansson, nöjd auktionsförrättare, till TT:s reporter på auktionsgolvet.
  10. Han spelade auktionsförrättare i Poppes farsoperett Mimmi från Möllevången på Fredriksdalsteatern i Helsingborg 1980.
  11. Gustaf Ericsson, som var lantbrukare i Väsby i Lista församling, var kommunalman och även auktionsförrättare.
  12. Tidigt blev han genom sin duglighet högt aktad och anlitades som boutredningsman, auktionsförrättare och sakförare.
  13. – Mycket talar för att staten inte kommer att få tillbaka sina pengar, säger Kristina Alexis, auktionsförrättare vid Kronofogden.
  14. 1924 blev Gustaf Pålsson fjärdingsman i Oxie men han blev också en legendarisk auktionsförrättare och hembygdsforskare.
  15. Erik Jonsson i Hudiksvall har varit auktionsförrättare sedan 70-talet och tycker att det är fel att handlare går samman på det här sättet.
  16. Crapo arbetade först som lärare i Dartmouth och flyttade sedan till New Bedford där han var bland annat auktionsförrättare och lantmätare.
  17. – Vi var mycket förvånade över mängden människor som ville buda på den här stora och unika biten tårtglasyr, sa Chris Albury, brittisk auktionsförrättare och expert på kungliga minnessaker.
  18. Enligt Kronofogdens auktionsförrättare, Conny Köhlin, är det vanligt att banker med panträtter i fastigheter, ropar in dessa fastigheter med en förhoppning att kunna sälja dem senare och få tillbaka pengar när konjunkturen vänder.
  19. Hon förälskade sig kort före sin död i Monsarrat, en gift engelsk auktionsförrättare ; denne förvisades då av monarken och hon tvingades i egenskap av medregent skriva under förvisningspapperen.
  20. Prislappen hamnade på 250.000 dollar, drygt två miljoner kronor, enligt auktionsförrättaren.
  21. Det här är fantastiskt, säger auktionsförrättaren Martin Laurell till SVT Nyheter Halland.
  22. Auktionsmetoden kräver ingen speciell yrkesskicklighet hos auktionsförrättaren, som slipper träffa budgivarna.
  23. Då förklarar jag auktionen ajournerad, sa auktionsförrättaren Christer Holmqvist och slog klubban i bordet.
  24. Men auktionsförrättaren uppskattar att den kommer dra in upp till sex miljoner dollar, ca 40 miljoner sek.
  25. Men när det gäller Ainas hus så gjorde auktionsförrättaren bedömningen att man inte skulle vänta utan genomföra försäljningen.
  26. Auktionsmetoden kräver ingen speciell yrkesskicklighet hos auktionsförrättaren, som ju slipper träffa budgivarna " öga mot öga".
  27. Charlotta Hartzel är tagen av stunden några minuter efter att auktionsförrättaren har klubbat igenom försäljningen på 6.5 miljoner kronor.
  28. Brevet som auktionerades ut av firman Henry Aldridge & Son of Devizes i Storbritannien är unikt, konstaterar auktionsförrättaren Andrew Aldridge.
  29. – Det var 5.000 mynt, 2 stänger på 12 kilo och 37 tackor på 1 kilo, säger auktionsförrättaren Nicolas Fierfort.
  30. – Det finns inget annat föremål i Frankrike som är mer symbolisk för den person det representerar, säger auktionsförrättaren Jean-Pierre Osenat.
  31. Det märktes att det låg en viss spänning i luften inför att auktionen skulle starta, både bland besökarna och auktionsförrättaren Ulf Andersson.
  32. På Göteborgs fiskauktion börjar auktionsförrättaren Johan Bredberg nästan att skratta när SVT Nyheter Halland frågar honom om det råder brist på kräftor till helgen.
  33. Hon berättar att det var helt tyst i auktionssalen och att auktionsförrättaren blev märkbart nervös när telefonbud från konstkännare världen över började droppa in.
  34. – Vi har haft stora gårdsauktioner där det har kommit tusen personer, konstaterade auktionsförrättaren Sven-Åke Höök, men det här har jag aldrig varit med om!
  35. Där ingen värdering finns och inget utropspris är fastställt på förhand gör auktionsförrättaren en förhandsgissning av var slutpriset kan komma att hamna.
  36. Med bara två veckor kvar till kranarna på Cityvarvets öde avgörs av auktionsförrättaren har en grupp på Facebook tagit till ett annorlunda grepp för att rädda kranarna.
  37. När auktionsförrättaren påpekade att godset, vilket hade bebotts av grevar och baroner, skulle betalas kontant, nickade bonden Lars Pehrsson, och sedan föll klubban.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anders
  Svensk variant av det grekiska namnet Andreas: man eller manlig.
 • Andreas
  Grekiskt namn som betyder man eller manlig.
Besläktade namn: Nanne, Antti, Antero, Ante, Andy, Andris, Andrew, Andres, Andrej, Andras

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs auktionsförrättare?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en auktionsförrättare auktionsförrättaren auktionsförrättare auktionsförrättarna
genitiv en auktionsförrättares auktionsförrättarens auktionsförrättares auktionsförrättarnas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2