/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till avfallsplats

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet avfallsplats?

  1. Han kritiserar hjälporganisationerna för att ha etablerat ett system med torrlatriner och en avfallsplats inne i parken.
  2. Men det var rena rama helvetet, en avfallsplats för gamla människor.
  3. Här vid strandlinjen syns resterna av en avfallsplats.
  4. Soporna från hushållen i Växjö körs till kommunens avfallsplats i Häringetorp.
  5. Enligt åklagaren har ett antal kartonger kastats på marken vid återvinningen istället för att föras till rätt avfallsplats.
  6. Allt eftersom staden växer kommer erbjudanden om exempelvis en Industriell avfallsplats, högsäkerhetsfängelse, kasino, forskningscenter för medicin, Armébas etc.
  7. Det blir byggföretaget Skanska, som får bygga stora delar av det kraftvärmeverk som ska byggas i anslutning till Bubbetorps avfallsplats i Karlskrona.
  8. Kratern fylldes igen strax efter testet och militären rapporterade händelsen som en olycka i en avfallsplats för militärt materiel.
  9. Efter att det förbjöds av kungen Josia, blev dalen en avfallsplats där djurkadaver, sopor och lik från kriminella dumpades, och man eldade permanent för att förhindra att sjukdomar spreds.
  10. – Vi ville se hur vattnet runt om den gamla avfallsplatsen som finns där påverkats, säger Sven-Inge Svensson, miljöchef på Hässleholms skommun.
  11. I Sverigae kan man påträffa det förvildat på odlad mark och på avfallsplatser.
  12. Svartsenapen påträffas idag i åkrar (och före detta åkrar), kring hamnar, längs havsstränder, vid före detta avfallsplatser samt i rabatter.
  13. Tonvis av avfall efter vindkraftsblad har deponerats på avfallsplatser i Danmark på grund av att delar av vindkraftsverken består av glasfiber som inte går att återvinna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Ossian
  Keltiskt namn med oviss betydelse.
 • Oskar
  Keltiskt namn som betyder gudaspjut.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2