Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till bärande del

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet bärande del?

 1. Därför är det inte säkert att de miljöskatter som fungerar utmärkt som en del av miljöpolitiken, verkligen kan omvandlas till en bärande del av skattesystemet.

  En bärande del med idrotten är ju att den ska vara en mötesplats för alla och man bör anstränga sej ännu mera för att ytterligare vidga den.

  Den sysselsättningsökning som är en bärande del av den socialdemokratiska valretoriken finns inte.

  Det enda i bryggeriprocessen som möjligen saknas är en issåg från den tid före kylanläggningarnas tid när en bärande del av Pripps verksamhet sköttes av stelfrusna diversearbetare som beordrades ut till sågarna i Delsjön i vintergryningen.

  Eftersom kraftkällan inte längre skulle vara en bärande del av ramen förstärktes den sistnämnda och fick två rejäla gummidämpade fästen i främre nederdelen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Artur

  Engelskt namn med keltiskt ursprung, betyder eventuellt stark som en björn. Även en kortform av det latinska Artorius.

  Douglas

  Keltiskt namn som betyder mörkt vatten.

  Besläktade namn: Arto