Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till bättre relationer

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet bättre relationer?

 1. Bättre fart på den inhemska ekonomin och bättre relationer till USA.

  - Jag känner mig säkrare med Lufthansa, och har bättre relationer till det företaget eftersom jag bor i Tyskland.

  Han väntas nu styra landet bort från samarbete med Kuba, Libyen och u-länderna i 77-gruppen, till förmån för bättre relationer med bland andra USA och Colombia.

  Men de har effektivare fabriker, bättre relationer med facket, tätare samarbete med underleverantörer, lägre pensionsåtaganden och dessutom bättre kvalitetsrykte.

  Han tillade att om Teheran vill ha bättre relationer med USA måste man lämna ut alla medlemmar av terrornätverket al-Qaida som man håller i fängsligt förvar, överge sin strävan att skaffa kärnvapen samt genomföra politiska reformer.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Patrik

  Engelskt namn som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.

  Patricia

  Femininform av det engelska namnet Patrik, som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.