/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till börja utföra

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet börja utföra?

  1. På måndag får Sundsvalls sjukhus börja utföra ballongsprängningar.
  2. Men framåt eftermiddagen klarnade det och vattenbombarna kunde börja utföra sitt jobb.
  3. Snart kommer Västra Götalandsregionen börja utföra tester som påvisar antikroppar mot covid-19.
  4. Samtidigt ska han ha utestängts från sin arbetsplats och fått börja utföra arbetet hemifrån.
  5. Efter sommaren hoppas den värmländska ortopedin att kunna börja utföra operationer i större skala igen.
  6. Volvo kan få börja utföra tester med berusade bilförare på sin provbana i Hällered utanför Göteborg.
  7. Men Norrby lär behöva skaka fram pengarna och börja utföra screening om de vill vara kvar i Superettan.
  8. Nu är det klart att Norrlands universitetssjukhus i Umeå kommer att få färre hjärtpatienter när Sundsvalls sjukhus ska börja utföra egna s.k ballongsprängningar.
  9. Istället tror alla att hon blivit galen och en läkare bestämmer sig för att börja utföra psykiatriska experiment på henne.
  10. Barnombudsmannen föreslår att regeringen tillfälligt ger elevhälsan ett utökat mandat för nyanlända barn, så att elevhälsan till exempel kan börja utföra vaccinationer, hälsoundersökningar och remitteringar.
  11. Förhoppningen ligger i att få EU-pengar för att börja utföra åtgärder som behövs och det är ett samarbete som görs mellan kommunerna kring Mälaren.
  12. Lite senare kunde han börja utföra enklare sysslor, som att ta tag i en flaska, tömma den i en burk och röra runt burkens innehåll.
  13. – Vi frågade nämnden igår om vi kan börja utföra tillsyn, men den rutin vi har är att en smittskyddsläkare initierar tillsynen och att kommunen är behjälplig, säger hon.
  14. När Rättsmedicinalverket nu ska börja utföra testerna kommer de att använda sig av tre olika metoder ; röntgen av tänder, magnetröntgen av knäleden och i vissa fall, röntgen av handleden.
  15. – Vi tillhandahåller omsorgstjänster i Eskilstuna, det krävs väldigt mycket förändringar i verksamheten för att börja utföra sjukvårdsinsatser och det är ingenting som är gjort i en handvändning, säger Charlotte Näsström Morén, presschef på Attendo.
  16. Tre personer, två poliser och en undersköterska, var snabbt på plats och började utföra hjärt-lungräddning.
  17. Dessa senare verser tros kunna dateras till tiden då Muhammed började utföra salat vid Kaba.
  18. Han blev därefter elev hos gravören Jean-François Cars och började utföra etsningar efter Watteau.
  19. Beckomberga Sjukhus började utföra lobotomi i oktober 1944, samma år som lobotomi introducerades till Sverige.
  20. Stahleckers Einsatzgruppe A var den första av de fyra grupperna som praktiskt började utföra denna führerorder.
  21. Lami började utföra litografier och gav 1819 ut en serie med scener från det spanska kavalleriet.
  22. Sexton år gammal skaffade sig Polhammar en verkstad på Vansta, där han började utföra olika mekaniska arbeten.
  23. Därefter introducerade de vulkanen inför landslagets supporterförening inför kvalet till EM 2016, som började utföra vulkanen på Islands matcher.
  24. De började utföra attacker på templen och många munkar flydde till södra Kina för att söka sig en fristad.
  25. 1996 började oroligheter bryta ut i Kosovo då den albanska gerillan UCK började utföra attacker mot bland andra serbiska polismän.
  26. Under 1990-talet så tog forskningen om BMI sedan fart på allvar och man började utföra fler experiment även på katter och människor.
  27. Hertigdömets skepp började utföra handelsseglatser till Västindien ungefär 1637, och ett skepp från Kurland försökte grunda en koloni på Tobago med 212 nybyggare.
  28. Möller ingick som ung forskare i Curt Frankssons forskargrupp som 1964 började utföra njurtransplantationer vid Serafimerlasarettet och senare flyttade sin verksamhet till Huddinge sjukhus.
  29. Detta resulterade i ett unikt kalendersystem som de benämnde fylketiden, och man började utföra tideräkning där man utgick från koloniseringen av Fylke som år 1.
  30. – Folk är mer medvetna nu om att man inte ska dricka till sjöss och det har blivit en större genomslagskraft sedan vi började utföra kontroller på samma sätt som polisen gör, säger Henrik Lundh.
  31. Under övergångsperioden från MSN Search till Windows Live Sök, slutade Microsoft att använda Picsearch som sin bilddatabas och började utföra egna bildsökningar baserade på sina interna algoritmer för bildsökning.
  32. Från 1968 och framåt, började PLO utföra räder mot Israel från Libanon, och Israel började utföra moträder mot libanesiska orter för att därmed driva libaneserna till att lösa problemet med dem som begav sig över gränsen.
  33. Palm hade i princip slutat att vara teknolog redan 1931, och han började utföra högklassig forskning från mitten av 1930-talet utan att ha tagit ut sin civilingenjörsexamen, och publicerade omväxlande på svenska, franska, tyska och engelska.
  34. En av hans bästa nutida tolkare, William Radice, har påpekat att Tagores anarkistiska, lite sarkastiska sida kommer till uttryck på ett oväntat vis i de teckningar och målningar han började utföra när han var över sextio år gammal.
  35. När den palestinska islamistiska gruppen Hamas började utföra självmordsattacker mot de israeliska invånarna i städerna Afula och Khidara våren 1994, beskrev de själva sin operation med orden " amaliyat istishhadiya (martyroperation)" och inte med det mer sekulära uttrycket a ' maliyat fida' iyah (självuppoffring).

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Niklas
  Nyare variant av det grekiska namnet Nikolaus som består av betydelseelementen seger och folk.
 • Nikolaus
  Grekiskt namns om består av betydelseelementen seger och folk.
Besläktade namn: Nicholas

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2