/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bara några

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är amper en synonym till syrlig?

Hur används ordet bara några?

  1. - Han lovade ju för bara några år sedan att det inte skulle bli några särvigningar i stiftet och nu har det lagts en motion om just särvigningar.
  2. - Där finns några rätt roliga scener i en blomsteraffär och på ett konditori bara några meter från där jag bodde när jag gjorde filmen.
  3. Det är nu efteråt som jag söker hållbara ord för att beskriva den vidsträckta leråkern bara några meter från gränsen till Kosovo, några timmar efter det att mer än 30 000 människor på flykt har tagit sig några mil söderut in i Makedonien.
  4. De pengar som saknas motsvarar alltså bara några procent av budgeten, men i en personalintensiv verksamhet som redan genomlevt några kärva år blir det allt svårare att pressa luft ur systemet.
  5. Du klarar dig utan mat i några veckor, utan vatten i några dagar - men utan syre bara några minuter.
  6. Påståendena om att apatiska flyktingbarn bara finns i Sverige, att de nästan bara finns bland flyktingfamiljer från forna Sovjetstater, att deras antal flerdubblats på bara några år och de än mer hårresande anklagelserna om att allt bara är en cynisk bluff iscensatt av förhärdade flyktingföräldrar som använder sina barn som redskap i en skoningslös kamp för att få stanna i paradiset Sverige.
  7. - Natascha utnyttjade försprånget på bara några meter till att springa några hundra meter bort så att den misstänkte inte kunde följa efter henne, sade Lang.
  8. För bara några dagar sedan imploderade en gatuyta på flera hundra kvadratmeter och tog med sig några tiotal bilar i fallet.
  9. Det var strax före halv fyra på eftermiddagen som några personer upptäckte att en medelålders man hade hamnat i vattnet i Säveån vid Brunnsparken, bara några hundra meter från Alingsås centrum.
  10. Georgiska poliser står posterade bara några hundra meter från Sydossetiens huvudstad Tschinvali medan ryska trupper patrullerar bara några kilometer från Georgiens huvudstad Tbilisi.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Mikael
  Hebreiskt namn: Vem är som Gud? Namnet på en av ärkeänglarna i den kristna kyrkan.
 • Mikaela
  Femininform av det hebreiska namnet Mikael: Vem är som Gud?
 • Besläktade namn: Michel, Mickel, Miguel, Mike, Mikko, Michelle

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2