/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bekanta sig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet bekanta sig?

  1. Den döda havslädersköldpaddan representerar ett inte obetydligt värde för Naturhistoriska och för Havets hus, två institutioner med lokaler där allmänheten får tillfälle att bekanta sig med den sköldpadda som vältrade sig i vattnen utanför Hamburgsund i flera dagar innan den fastnade i några tinetåg.
  2. Under den andra veckan i juli söker sig travintresserade från hela Sverige till Halmstad med siktet inställt på travet, men även för att bekanta sig med stadens nöjesliv.
  3. - För en nybörjare gäller det att bekanta sig med globen och gasa uppefter väggarna för att sedan rulla tillbaka, liksom vagga sig högre och högre upp, eller snurra högre och högre horisontalt.
  4. Det är tolv manliga och tre kvinnliga blivande poliser som under de första två veckorna i Halland kommer att få en allmän introduktion, göra skjutprover, bekanta sig med polisens datasystem och lära sig hitta i Halland.
  5. Ganska snart visade det sig att flickorna hade lätt för att bekanta sig med varandra.
  6. Den som vill bekanta sig med Håfströms konst direkt kan bege sig till Saltarvet i Fiskebäckskil där en utställning med hans konst öppnar idag.
  7. Den som tar sig dit valfri torsdag vid elvasnåret kan bekanta sig med föreningen och dess verksamhetsutbud.
  8. De får tvätta både händer och hals i kallt vatten från ett porslinsfat och bekanta sig med hårt arbete innan de lägger sig tidigt, tidigt på sommarkvällarna medan solen fortfarande leker i gardinerna och man hör glada barnröster stoja utanför.
  9. Det finns även övernattningsmöjlighet för den som vill bekanta sig grundligt med omgivningarna eller bara drömma sig tillbaka till det som, för kolonisatörerna, var en glanstid.
  10. Häromdagen hade Lerums kommun bjudit in dem som har anmält sig för att de på ort och ställe skulle få möjlighet att bekanta sig med området.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Mikael
  Hebreiskt namn: Vem är som Gud? Namnet på en av ärkeänglarna i den kristna kyrkan.
 • Mikaela
  Femininform av det hebreiska namnet Mikael: Vem är som Gud?
 • Besläktade namn: Michel, Mickel, Miguel, Mike, Mikko, Michelle

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2