/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bli föremål för

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hemlistisk en synonym till cesur?

Hur används ordet bli föremål för?

  1. Eftersom ett av motiven för stadsdelsnämnderna var att öka demokratin, något som universitetets undersökning för övrigt visar, inte alls blev fallet, krävde vi att frågan skulle bli föremål för folkomröstning i samband med valet 1988.
  2. Det internationella kapitalflödet skall för det andra bli föremål för en finansinspektion och kontroll som motverkar att kortsiktiga vinstintressen sättes före långsiktiga investeringsåtaganden.
  3. Notan får inte bli hur hög som helst, hävdade han samtidigt som han påpekade att just tunneldrivningen genom Hallandsåsen inte kan bli föremål för en ensidig ekonomisk bedömning.
  4. Detta gjorde det möjligt för solidaritetsgrupper, kyrkor och människorättsorganisationer att driva krav på att Sydafrika skulle isoleras på alla områden, ingen fråga, inget sammanhang var för obetydligt för att bli föremål för sanktioner.
  5. En konsekvens av undersökningen kan bli att människor som redan har en kranskärlssjukdom, eller förhöjd risk av andra skäl, kan bli föremål för preventiva åtgärder.
  6. Häromveckan ryktades Securitas bli föremål för köp och när det amerikanska skogsbolaget Georgia-Pacific fick ett uppköpserbjudande började genast spekulationerna om att även svenska SCA ska bli indraget i en strukturaffär.
  7. Även om utredningen inte styrkt att vårdpersonalen agerat felaktigt är händelsen enligt ungdomsmottagningen tillräckligt anmärkningsvärd för att bli föremål för en opartisk granskning.
  8. Ugandas representant i utskottet för mänskliga rättigheter sade att dessa frågor bör hanteras av FN:s råd för mänskliga rättigheter, och bör bli föremål för dialog snarare än "demonisering" av enskilda länder.
  9. För att inte vardagsrumsmattan ska bli föremål för kemtvätt en gång i veckan utfordras hunden i trädgården med sagda märgben.
  10. Förhoppningsvis kan den bli föremål för debatt och slutligen ett klokt beslut, som möjligen kan bli vägledande i framtiden.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Malena
  Kortform av det hebreiska namnet Magdalena som betyder kvinna från Magdalena. Magdalena var en by i Palestina.
 • Malin
  Svensk variant av det hebreiska namnet Magdalena som betyder kvinna från Magdalena. Magdalena var en by i Palestina.
Besläktade namn: Malene

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2