/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bli tilldelad

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet bli tilldelad?

  1. Under dagen kommer en åklagare bli tilldelad fallet.
  2. – Det är väldigt hedrande att bli tilldelad kulturstipendiet.
  3. – Att bli tilldelad lärarpriset var en chock, men en positiv sådan.
  4. – Det är en stor ära för mig att bli tilldelad Hippokratespriset.
  5. På Facebook berättar hon hur det var att bli tilldelad Bris-priset.
  6. I Sjöbo räckte det med 15 dagar för att bli tilldelad en plats.
  7. Cobo kommer därför troligtvis att bli tilldelad segern på etapp 10.
  8. På frågan om hur det känns att bli tilldelad Lagercrantzen säger författaren att det finns mycket att lära av historien.
  9. Han fortsatte med att även bli tilldelad den kungliga medaljen av Royal Society 1971 och Copley Medal år 1979.
  10. Certifieringen är inte automatisk ; för att bli tilldelad ett certifikat måste skivmärket betala en avgift för att få skivförsäljningen granskad.
  11. Petter Hugsted blev 1948 den förste till att bli tilldelad Norska sportjournalisternas statyett, som delas ut av Norska sportjournalisternas förbund.
  12. Den misstänkte mannen är känd av polisen sedan tidigare och har nu hörts, men vägrar uttala sig och begär att bli tilldelad en försvarare.
  13. – Det är en otroligt stor ära för mig att bli tilldelad det här stipendiet, jag är enormt tacksam och helt överlycklig, säger Isabella Sohlberg.
  14. Telemann reste då till Paris för att senare samma år bli tilldelad tjänsten vid hovet i Eisenach där han ansvarade för vokalmusiken.
  15. I ett trettiotal får de äldre vänta över hundra dagar på att bli tilldelad en plats på äldreboende, medan väntetiden i en handfull kommuner ligger på ett tiotal dagar.
  16. För att bli en stad med en speciell status måste dels staden uppfylla vissa storleksvillkor, dels ansöka hos regeringen om att få bli tilldelad statusen.
  17. För att bli en stad med en speciell status måste dels staden uppfylla vissa storleksvillkor (se nedan), dels ansöka hos regeringen om att få bli tilldelad statusen.
  18. Säsongen 2005 – 06 utnämndes han till tyska ligans bästa spelare efter att vunnit poängligan med 23 mål och 41 assist för totalt 64 poäng på 52 matcher för DEG Metro Stars, vilket också ledde till att Vikingstad utnämndes till Norges bästa ishockeyspelare 2005 – 06 genom att bli tilldelad det årliga priset Gullpucken.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Malte
  Danskt namn med oviss betydelse.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2