Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Är nara en synonym till sammanfoga?

Hur används ordet brist på kunskap?

   1. Artikelförfattaren visar också brist på kunskap i frågan om minoriteters rättigheter; den serbiska minoritetens ställning i Kroatien är skyddad av den kroatiska grundlagen och man har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra medborgare i Kroatien.
   1. Men vi menar att detta inte handlar om brist på kunskap utan om oförmåga från majoriteten att ta i problemen i stadsdelsnämnderna i tid.
   1. Dessvärre är det så att en del uttalanden på senare tid visar brist på kunskap om seriös redovisning och vad den står för eller möjligen ännu värre är uttryck för nonchalans inför redovisningens fundament.
   1. Det råder brist på kunskap om psykiska sjukdomar och funktionshinder, vård och behandling och i landstingen ransonerar man vissa läkemedel.
   1. Det är inte brist på kunskap om hur man bygger atombomber utan brist på klyvbart material och utrustning för att hantera sådant material som är det avgörande hindret för en stat eller en subnationell grupp som vill skaffa sig en atombomb.

Mina sökningar

Dagens namnsdag

Max

Tysk kortform av latinska Maximilian, som är en kombination av namnen Maximus, den störste, och Aemilianus..

Maximilian

Ett latinskt namn som är en kombination av namnen Maximus, den störste, och Aemilianus. Kejsarnamn i tysk-romerska riket..