/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till central del

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hemlistisk en synonym till cesur?

Hur används ordet central del?

  1. - Det vågar jag påstå eftersom det handlar om en central del av Göteborg och en väldigt känslig parkmiljö där såväl läns- som riksantikvarien har starka intressen.
  2. - Frikyrkan är en plantskola för många musiker eftersom musiken är en sådan central del i gudstjänsten.
  3. Att även vuxna och friska människor med normala löner är en del av bidragskarusellen är ingen slump, utan en central del av den socialdemokratiska maktideologin.
  4. - Den här bilden ur verkliga livet, som spökade för mitt inre, blev en mycket central del i manuskriptet.
  5. Bokens många dråpliga episoder erbjuder emellertid en välkommen vila från allt blodigt järnålderselände - legenderna fungerade ju en gång som underhållning vid de stora gästabud som var en central del av den keltiska umgängeskulturen.
  6. Att ha ett rättviseperspektiv på de pågående handelsförhandlingarna i Världshandelsorganisationen, WTO, är därför en central del i kampen mot fattigdomen.
  7. - Jag har vuxit upp i Linnéstaden, jag anmälde mig till stadsanalysen för att jag ville kunna vara med och påverka vad som skall hända med en central del av Göteborg.
  8. - Socialförsäkringarna är en så central del i vårt system, att vill man ha fler kvinnliga företagare måste man ändra i hur det är uppbyggt.
  9. Att ge våra folkvalda förtroendet att fatta viktiga och detaljerade beslut är en central del av vår representativa demokrati som hittills fungerat väl.
  10. Alla tre nämner måltiderna som en central del av livet tillsammans, den gemensamma middagen då allt som hänt under dagen ska avhandlas.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anna
  Namn som kommer från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2