/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till demolera

Hur upplevde du uppläsningen av demolera?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

Liknande ord till demolera

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet demolera?

  1. Medan arkeologerna i Kairo försöker återställa de kulturskatter som kommit till skada under upproret gör amerikanska Nile sitt bästa för att demolera hörselgångarna med ett musikaliskt kaos.
  2. Här kan de mot rimlig ersättning busa av sig bland några hundra jämnåriga istället för att demolera ert fina hem.
  3. När polismännen gick in för att ta upp en anmälan om bostadsinbrott på Sörbäcksgatan i Malmö under natten till lördagen passade någon på att demolera deras polisbil.
  4. En anställd som använt sin arbetsgivares byggkran för att demolera sin bil för att få ut försäkringspengar fick sparken.
  5. Det var någon som uttryckte rädsla för att elitarméer fulla med Hitler skulle ta över och demolera hela världen och förtrycka människorna.
  6. Systematisk demolering När Saadat inte gav upp frivilligt började israeliska grävmaskiner att systematiskt demolera byggnaden.
  7. Israeliska och palestinska förhandlare kom före utrymningen överens om att Israel ska demolera bosättarnas bostäder.
  8. Den dagen ägnar hon sig åt att på ett närapå utstuderat vis demolera hans fasad.
  9. Samma köpcentrum som karaktären Petra har bestämt sig för att demolera.
  10. Ryssland och Georgien anklagar varandra för att minera staden och demolera vägar.
  11. Det skriver Amnesty International (AI) och uppmanar Israel att sluta demolera palestiniers hem.
  12. När Saadat inte gav upp frivilligt började israeliska grävmaskiner att systematiskt demolera byggnaden.
  13. Gärningsmännen ska ha använt någon typ av smällare eller fyrverkeri för att demolera tunnan.
  14. Denna styrka lyckades vid många tillfällen överraska och ibland helt demolera de italienska konvojerna.
  15. En georgisk talesman anklagade ryssarna för att minera staden och demolera nybyggda vägar, något som Ryssland bestämt förnekar.
  16. Att bocken blivit rikskänd, och till och med åtnjutit internationell uppmärksamhet kommer av traditionen bränna ned eller på annat sätt demolera den.
  17. En av karaktären medverkar i ett tv-program som går ut på att demolera sin drömpryl för att vinna en kopia av den.
  18. Han kunde kasta eld för att demolera stora byggnader, med sina superkrafter kunde han enkelt besegra sköldpaddornas vän Silver Sentry.
  19. Spelaren kontrollerar antingen Mario eller Luigi som behöver hjälp med att demolera olika byggstenar som förekommer i varierande styrka på olika banor.
  20. En grupp på 40 – 50 judar blev tvingade att demolera och bära en staty av Lenin på stadens gator, sjungande sovjetiska sånger.
  21. Perks erhålls genom åtgärder såsom kringgå högnivå-larm, prickskjuta olika mål eller genom att demolera ett visst antal tyska anläggningar eller fordon.
  22. När polismännen gick in för att ta upp en anmälan om bostadsinbrott på Sörbäcksgatan i Malmö under natten till lördagen, passade någon på att demolera deras polisbil.
  23. Nordkorea har börjat återuppbygga delar av den robotbas, Tongchang-ri, som landet började demolera efter landets ledare Kim Jong-Uns möte med USA:s president Donald Trump i fjol.
  24. I kväll rapporteras om intensiv skottlossning vid fängelset som under dagen belägrats av en stor israelisk styrka.När Saadat inte gav upp frivilligt började israeliska grävmaskiner att systematiskt demolera byggnaden.
  25. I Pruitt-Igoe-området i St Louis i USA, byggt 1956, gick det så långt att man tvingades att demolera hela bostadsområdet redan 1972.
  26. Dessa är visserligen inte lika bra mot stridsvagnar som projektiler med riktad sprängverkan, men å andra sidan är sprängpansargranater bättre på att demolera byggnader.
  27. En spelare kontrollerar ett monster (det finns flera att välja på) och får en uppgift att lösa, till exempel att demolera kungliga slottet eller skatteskrapan.
  28. Bilen demoleras och hamnar i diket.
  29. Bilar är bygga för att demoleras vid olyckor, säger Henrik Nyman.
  30. Droger kommer att byta ägare, prostitution öka, och bilar demoleras.
  31. På bilder från den kontrollerade explosionen syns hur den massiva strukturen demoleras på sekunder.
  32. Den södra laven kommer att demoleras med tryckluft och allmänheten är välkomna att titta på.
  33. Det handlar om en omtalade filmen där en t-banevagn demoleras i konstprojektet Territorial pissing.
  34. Efter kriget beordrade svenske kungen Karl XI att fästningen i staden skulle demoleras.
  35. Israel har lovat internationella organisationer att inga byggnader ska demoleras under den muslimska fastemånaden ramadan, som pågår nu.
  36. Graffitimålaren Magnus ” Nug ” Gustafsson slipper betala skadestånd för den omtalade filmen där en t-banevagn demoleras i konstprojektet Territorial pissing.
  37. Hon beskrivs som en mångårig Hamasaktivist som mist ett barnbarn i kampen mot Israel och sett familjens hus demoleras av armén.
  38. veteranbilen, den försöker GPS-Håkan kvadda genom att svänga hit och dit i syfte att leta upp lämpliga ställen där den kan demoleras.
  39. Därför var det ingen idé att lägga ner för mycket arbete och pengar på att bygga nytt eftersom husen när som helst kunde demoleras igen.
  40. I samband med freden i Brest-Litovsk den 3 mars 1918 träffades en överenskommelse mellan Tyskland och Finland, att Ålandsbefästningarna skulle demoleras.
  41. Sufismen har en stark folklig ställning i Iran men sufier trakasseras regelbundet av myndigheterna och deras samlingsplatser (khaneqah) demoleras eller utsätts för skadegörelse.
  42. Genom en samarbete mellan IRFU och FAI demoleras den nu och ska istället ersättas av arena med plats för 50 000 sittande åskådare.
  43. För att kunna uppföra den nya katedralen måste även flera hus demoleras och en ny väg byggas för att kunna forsla fram byggmaterialet.
  44. I samband med Freden i Brest-Litovsk den 3 mars 1918 träffades en överenskommelse mellan Tyskland och Finland om att Ålandsbefästningarna skulle demoleras.
  45. Han planterade ett träd vid sin bostad i Islingby i Borlänge, där trädet stod nära hus och trädgård skulle demoleras för en ny infart till Domnarvets Jernverk.
  46. En israelisk överhuvud för demoleringarna i Golanhöjderna föreslog att demolera 127 av de syriska byarna och att 90 av dessa skulle börja demoleras strax efter 15 maj 1968.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs demolera?

verb
aktiv passiv
grundform att demolera att demoleras
nutid demolerar demoleras
dåtid demolerade demolerades
supinum har|hade demolerat har|hade demolerats
imperativ demolera
particip
presens demolerande
perfekt en demolerad
ett demolerat
den|det|de demolerade
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2