/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till depraverad

Hur upplevde du uppläsningen av depraverad?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

Liknande ord till depraverad

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet depraverad?

  1. Skådespelarens röst trängde ut över rampen med en depraverad och snedvriden människas tragiska tonfall.
  2. Hon är korrupt och depraverad och hennes barn är som hon.
  3. Men Charles Spencers dagar som moraliskt rättesnöre i en depraverad värld är definitivt över nu.
  4. Otaliga är de fans som använt popmusiken till att häva sig ut ur barnkammaren och in i en mer eller mindre busig och åtminstone på pappret depraverad vuxentillvaro.
  5. Det värsta han funnit hos dessa första kristna är en depraverad och överdriven vidskepelse.
  6. Vi träder rakt in i en gravt depraverad artonhundratalsvärld.
  7. Men jag måste nog tillstå att en cover med depraverad och underskön text fortfarande är underskön och depraverande vem som än sjunger den.
  8. - Den romerska eran var ett praktexempel på depraverad mathållning.
  9. – En depraverad fegis är vad han är.
  10. Dådet i London beskrivs av Storbritanniens premiärminister Theresa May som ” en sjuk och depraverad terrorattack ”.
  11. Storbritanniens premiärminister Theresa May fördömde onsdagens misstänkta terrorattack i London och kallade den för ” Sjuk och depraverad ”.
  12. Griswold beskrev Poe som en depraverad, drucken, drog-förvirrad galning och infogade förfalskade brev som bevis.
  13. Filmen tar också upp exempel på judisk bildkonst och teater som enligt filmen är depraverad och sämre än europeiska motsvarigheter.
  14. Äktenskapet var arrangerat och maken beskrivs som " horribel", ful, missformad och sexuellt depraverad, medan Charlotte beskrivs som vacker och charmerande.
  15. Enligt New Yorks guvernör Andrew Cuomo tyder allt på att dådet utfördes av en ensamvarg, och han kallar den misstänkte gärningsmannen för ” depraverad fegis ”.
  16. I vilket fall som helst framlade han en samling av Poes verk med en " Memoir" som tjänade som biografi över Poes liv där han beskrevs som en depraverad, drucken, drog-förvirrad galning.
  17. Griswold, som senare blev förvaltare av Poes litterära kvarlåtenskap, var i själva verket rival till Poe, och publicerade senare den första biografin om Poe, där han beskrev honom som en depraverad, drucken, drogförvirrad galning.
  18. I USA höjdes till och med krav på " bannlysning" av alla hennes filmer och senatorn Edwin C. Johnson höll 14 mars 1950 ett långt anförande i om den skådespelerska han tidigare sett som ett föredöme, men nu i stället såg som en depraverad kraft i " det ondas tjänst".
  19. Hennes pikanta och lätt dekadenta och depraverade kvinnotyper gjorde sig i tiden.
  20. Caligulas regering kännetecknades av despotism och Caligula själv för sitt depraverade leverne.
  21. Tanino Liberatore och hans depraverade seriefigurer – bland dem Ranxerox – blev återkommande inslag.
  22. Men den senaste rasblandningen kom för sent för att rädda den " depraverade" hebreiska stammen.
  23. ” Den här massgraven är en grotesk symbol för ISIS grymhet och depraverade uppträdande – ett brott i monumental skala.
  24. Han anser att sökmotorföretagen bör utveckla teknik som gör att vissa ” depraverade och avskyvärda ” sökord inte ska resultera i några träffar.
  25. USA:s president uppmanade världens nationer att arbeta tillsammans för att fullständigt isolera ” den depraverade ” regimen tills Nordkorea upphör med sitt hotfulla beteende.
  26. Colin är ung, god, rik och vacker, och lever i Paris med sin mästerkock Nicolas som tillagar de mest fantastiska depraverade rätter.
  27. Den handlar om en moraliskt urartad adelsfamilj som lever på ett insnöat svenskt slott, där de hänger sig åt depraverade lekar med varandra och en nyanländ gäst.
  28. – Jag vill tacka min fru som hjälpte mig genom inspelningen, min skyddsängel Tobias Lindholm och ni som vågade investera i en film om fyra berusade, depraverade vita män som lärde unga att dricka.
  29. Han beskrev dem som förrädare, tjuvar, mördare och depraverade individer som med sina vanföreställningar som grund ville omforma Iran och göra de oskyldiga invånarna till instrument för brottsliga idéer.
  30. I Italien uppmanade Lega Nords ledare sina anhängare att bada i Po och uppmana dem att dricka vattnet för att få del av dess manbarhetskraft i en aggression riktad mot södra Italiens depraverade " romare".
  31. I slutscenen berättar bildtexten om en orgie av 120 dagar av depraverade gärningar (antagligen en referens till Marquis de Sade ' s 120 dagar i Sodom) och berättar vidare att överlevarna från orgien är redo att komma ut.
  32. Vandalerna såg sin aktion som en protest mot den " dekadens" och de " perversioner" som de menade leder till " degenereringen av vår svenska kultur" och som ett försvar för " den sunda svenska kultur som depraverade hjärnor gör allt de kan för att byta ut mot dessa avskyvärda perversioner".

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Sune
  Svenskt namn som betyder son.
Besläktade namn: Sonny, Sone

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs depraverad?

adjektiv
positiv en depraverad
ett depraverat
den|det|de depraverade
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2